Nike Fire & Ice | Den største lancering nogensinde

30.10.2017

Skrevet af Mathias

Fodbold kan spilles på forskellige måder. Du bestemmer selv, hvordan du griber tingene an. Spiller du med brændende følelser og risiko? Eller er du iskold og kynisk? Mød den nye 'Fire & Ice'-kollektion.

Hele fodboldverden har hungret efter nyheder fra Nike i flere måneder. Og nu er de klar med deres største nyhed siden 'Rising Fast'-kollektionen. Faktisk er det den største støvle-udgivelse nogensinde. For 'Ice & Fire'-kollektionen er gigantisk. Det er nemlig første gang, at Nike udgiver to nye farvevarianter for alle støvler. Det vil sige, at der er 14 forskellige støvler, der vil blive brugt af de professionelle spillere. Og med de forskellige knopsystemer, Anti-Clog og prisklasser, så er der tale om vanvittige 178 nye støvler i kollektionen. Vi må sige, at vi bliver forkælet!

Støvlerne er allerede tilgængelige på Unisport.dk og du kan finde dem lige her.

Fortsættes herunder

Der er en grund til, at støvlerne kommer i to forskellige farver. Designerne har været inspireret af de to forskellige måder, man kan spille fodbold på. Det hele handler om, hvordan du spiller. Din position på banen er ligegyldig, for det er den måde, du spiller på, der er afgørende. Er du Team Fire, der elsker at tage en større risiko? Eller er du Team Ice, der iskold i alle beslutninger?

Nike har kigget på en række hold, for at finde ud af, hvilken stil, der definerer dem bedst. Derefter har de inddelt dem i Team Fire og Team Ice. Det betyder, at du kan se klubber som Manchester United og Arsenal spille for Team Fire, mens Team Ice kommer til at indeholde hold som Manchester City og Tottenham. Det er nogle store rivalopgør, der nu har fået endnu mere kant.

Støvlerne vil ikke blive brugt i Champions League i denne uge, men i den kommende weekend kan du begyndte at holde øje med støvlerne, for der vil de blive bragt i spil.

Køb de helt nye Nike Fire & Ice Pack støvler allerede nu lige her.