Fra og med næste sæson skal drengene fra Vestegnen spille i trøjer lavet af danske Hummel

Brøndby IF og Hummel har tidligere arbejdet sammen i en ti-årig periode 1986-1996. Det kastede fem mesterskaber af sig, og mon ikke man håber på en gentagelse i den kommende periode.

Fra begge parter blev der ved offentliggørelsen lagde begge parter meget vægt på, at det er to stærke og traditionsrige brands der igen forenes.

Hummels marketingdirektør Henning Nielsen udtalte: Brøndby IF og hummel har en lang og succesrig historie sammen fra vores seneste samarbejde, og netop den følelse vil vi gennem trøjedesign og merchandise bygge videre på og derigennem forhåbentlig vække positive og glade minder hos mange Brøndbyfans

Sponsoratet løber helt frem til sommeren 2017, så der er rigtig gode muligheder for at de to brands sammen kan fejre nogle store triumfer.

Udover spilletrøjer vil sponsoratet naturligvis også omfatte merchandise, træningstøj og almindeligt fan-wear. I løbet af de næste måneder vil der naturligvis blive offentliggjort meget mere.

Brøndbys bestyrelsesformand var også meget begejstret for den nye aftale, og også han lagde vægt på det tidligere sponsorats store succes: Hummel og Brøndby IF har tidligere fejret store triumfer sammen, og vi ser frem til samarbejdet med forhåbningerne om fortsat positiv udvikling af hele klubben. Det er en god aftale, som jeg er sikker på, at både hummel og hele Brøndby IF vil få stor glæde af i årene frem.

Faktisk var det også i Hummel-trøjer at Brøndby fejrede en af dansk klubfodbolds største triumfer. I 1990/91 sæsonen nåede man hele vejen til Uefa Cuppes semifinale, hvor italienske AS Roma blev endestation.

Brøndby har fået en glimrende start på forårssæsonen, så med en smule held kan det være at klubben kan spille Europa-cup kampe i Hummel-trøjer igen til efteråret. Hvem ved?

Hvad synes du om det nye samarbejde mellem Brøndby og Hummel? Tror du at Vestegnens drenge får succes i de nye Hummel-dragter? Del din mening i kommentarfeltet.