Weekendens støvlespots er endelig klar, og du kan sparke din uge godt i gang med et kig på de nyeste Nike-farver, masser af Vapor VIII-støvler, samt naturligvis de obligatoriske, hjemmeblackoutede støvler.

boot spot

Frank Lampard (Chelsea) - AdiPURE 11Pro Hvid/Sort/Orange Den engelske midtbanespiller og rutinerede herre for Chelsea spillede i går endelig i sine nye AdiPURE 11Pro Hvid/Sort/Orange i London-derbyet mod Tottenham - et skifte, der har taget Lampard et stykke tid at komme ned i når han spillede kamp. Spørgsmålet er så, om han endegyldigt er skiftet?

boot spot

Didier Drogba (Chelsea) - Nike Mercurial Vapor VIII Lilla/Sølv Lampards holdkammerat, Didier Drogba, gik imod strømmen, og spillede ikke med sine nye, Mango/Sort Vapor VIII-støvler i weekenden. Drogba var dog i den nye Vapor VIII, men det var blot i den støvle, Nike har lavet til ham med Superfly III-designet. Spørgsmålet er, hvornår Drogba får spillet sin Mango-støvle så meget til at han vil bruge den i kamp?

boot spot

Ashley Cole (Chelsea) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn Den hurtige venstreback for Chelsea, Ashley Cole, var også at finde i en ny Nike-farve, nemlig den Hvid/Grønne variant af Tiempo Legend IV. Cole har lige siden IV'eren kom ud spillet i den almindelige, ikke-Elite udgave, og holder altså også fast i den model i Nikes nye farve.

boot spot

Ramires (Chelsea) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grø Det samme gør Ramires, som også var hoppet i den nye farvevariant af Tiempo Legend IV, Hvid/Grøn. Ramires havde dog også pyntet sin støvle med det brasilianske flag, og det ser enormt lækkert ud til det grønne Nike-swoosh.

boot spot

Brad Friedel (Tottenham Hotspur) - Adidas AdiPower Predator Sort/Hvid/Rød Tottenham-keeper Friedel har længe været på kornet for vores støvlespottere, da han længe har benyttet en AdiPower Sort/Orange hvor de yderste Adidas-striber var blackoutet. Friedel er dog gået tilbage til den første farvevariant af AdiPoweren i kampen mod Chelsea - og vi synes slet ikke det er noget skidt valg.

boot spot

Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) - Nike CTR360 Maestri II Hvid/Sort/Orange Arsenals lille, hurtige kantspiller har længe spillet i den Blå/Hvide/Orange Maestri II, men i weekendens kamp mod Aston Villa var “The Ox” hoppet i den nye, flotte farvevariant af den mesterlige midtbanestøvle - naturligvis med helt personlig brodering.

boot spot

Theo Walcott (Arsenal) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort På den anden Arsenal-kant huserer lige så hurtige kantspiller, Theo Walcott - og han blev faktisk den første spiller til at score i den splinternye Vapor VIII i Premier League, som næsten må betegnes som en af de største scener i klubfodbold. Mon ikke Theo Walcott var godt tilfreds med sine nye støvler allerede?

boot spot

Mauroane Fellaini (Everton) - Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Grøn I Evertons kamp mod Swansea var den tårnhøje midtbanespiller med mikrofonhåret at finde i den nye farvevariant af Tiempo Legend IV Elite i Hvid/Grøn. Samtidig har Fellaini et par sokker på, som vi også har set bl.a. Gareth Bale og Emmanuel Adebayor i. Vi er ikke sikre på hvad det er for nogle, men er gået på jagt efter svar.

boot spot

Daniel Adlung (Energie Cottbus) - Nike Mercurial Vapor VII Sølv/Rød blackout Den eccentriske angriber fra Cottbus, Daniel Adlung, var igen at finde i sine hjemmeblackoutede Vapor VII-støvler, hvor pløsen og snørebåndende afslører, at han spiller i en Sølv/Rød model - som samtidig har nogle forholdsvis lange SG-knopper. Mon Nike har glemt at ringe til ham og fortælle om det nye SG knopsystem?

boot spot

Roberto Fernandez (FC Utrecht) - Adidas AdiPower Kinect SL Sort/Neon Det er meget sjældent, at vi ser en målmand i en SL-støvle, men ikke desto mindre var Utrechts keeper Fernandez at finde i den i weekendens kamp mod SC Heracles. Støvlen, der var meget populær, ser super godt ud - men Fernandez måtte lige have handskerne af under kampen for at binde dem igen.

boot spot

Gonzalo Higuain (Real Madrid) - Nike T90 Laser IV Blå/Hvid/Sølv Den skarpe angriber for Real Madrid har troligt spillet i angriberstøvlen T90 Laser IV siden den kom ud, og han er da også at finde i den nye farvevariant af støvlen - og han fik da også givet den en lækker debut med et fint mål i Reals 5-1 sejr.

boot spot

Toni Kroos (Bayern München) - Adidas AdiPURE IV Hvid/Sort Bayerns unge midtbanespiller Toni Kroos var i hopla i weekendens kamp mod Hannover, og han kom da også på scoringstavlen. Kroos var dog stadigvæk at finde i sine gamle AdiPURE IV, og er altså ikke blevet så overbevist af 11Pro endnu, at han har skiftet.

boot spot

William Kvist (Stuttgart) - Nike CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange Den danske midtbanegeneral fra tyske Stuttgart plejer at stå i første række af de danske spillere, når Nike kører nye modeller ud, men Kvist valgte i weekenden altså at tage endnu en runde i sine trofaste Blå/Orange Maestri-støvler. Hvornår mon vi ser ham i den nye farve?

boot spot

Pablo Osvaldo (AS Roma) - Nike CTR360 Maestri II Hvid/Sort/Orange En spiller, der til gengæld var i den nyeste Maestri-farve, er Pablo Osvaldo fra Roma, som i weekenden spillede mod AC Milan. Han scorede faktisk også i støvlerne, som han for nylig er skiftet til fra sine Adizero-støvler.

boot spot

Jaroslav Plasil (Girondins Bordeaux) - Nike Mercurial Vapor V Sort/Gul I Frankrig var der opgør mellem Paris SG og Bordeaux, og her var Bordeaux-anfører Jaroslav Plasil hoppet i et par gamle Vapor V i Sort/Gul. Her kan man undres over hvorfor Plasil er skiftet til Vapor V, når nu der er dukket en Vapor VIII op?

boot spot

Nuri Sahin (Real Madrid) - Nike T90 Laser IV Blå/Hvid/Sølv Det er endelig blevet til spilletid for Reals tyrkiske midtbanemotor, Nuri Sahin, som har døjet en del med skader i denne sæson. Tyrkeren ser dog glad ud her, og måske det skyldes at han fik lov at spille kamp i sin nye farvevariant af T90 Laser IV - vi synes i hvert fald den ser skarp ud til ham.

boot spot

Thiago Silva (AC Milan) - Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Grøn Den brasilianske verdensklasseforsvarer Thiago Silva rockede trofast den nye farve af Tiempo Legend i weekendens kamp mod Roma. Forsvarsspilleren blev dog desværre skadet, så det var ikke så voldsomt meget han nåede at vise støvlen frem. Ligesom sin landsmand Ramires havde han dog fået det brasilianske flag, og det ser ret flot ud.

boot spot

Thiago Alcantara (FC Barcelona) - Nike T90 Laser IV Blå/Hvid/Sølv Den nye Nike T90 Laser IV fik en god weekend i Spanien, hvor også Barcelonas wonderkid Thiago Alcantara fik vist den nye farvevariant frem. Alcantara har fået en kæmpe ære ved at spille med nummer 11 på ryggen, og der forventes store ting af ham i det catalanske.

boot spot

Ricardo Villar (FC Dallas) - Adidas F50 Adizero whiteout Den lille, driblestærke Villar fra FC Dalles i MLS var igen i denne weekend at finde i sin faste Adizero helt i hvid. Det var ikke en støvle, der var spillersupport på, så det er ikke mange proffer vi har spottet i den. Vi er dog vilde med whiteouts, og Villars støvler er ingen undtagelse.

boot spot title=

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Den fabelagtige portugiser satte ny rekord i weekenden, og han har nok ikke kunne forestille sig mange bedre måder at debutere sin nye Vapor VIII på, end at skrive sig ind i historiebøgerne som den Real Madrid-spiller, der har været kortest tid om at score 100 mål. Flot af Ronaldo, og en rekord der vil blive husket.

boot spot

Alexis Sanchez (FC Barcelona) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort I slutningen af sidste uge så vi Alexis Sanchez modtage sin nye Vapor VIII med SG-knopper, og det var derfor en overraskelse at se ham i en Vapor VIII-overdel med et Vapor VII-knopsystem. Ganske interessant er sålen også den samme som på Vapor VII, så måske Sanchez bare ikke bryder sig om det mere speedorienterede knopsystem?

boot spot

Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort og Lilla/Sølv Zlatan Ibrahimovic er ikke en mand, der står tilbage for noget - og er han træt af et par støvler, spiller han bare i noget andet. I weekendens kamp mod Roma var svenskeren trukket i de nye Mango/Sort Vapor VIII-støvler, men efter en målløs halvleg var han tilbage i sin Vapor VIII med Superfly III-design; Og vupti, så var der to mål på kontoen. Mon Zlatan holder fast i den lilla lidt tid endnu?

boot spot

Ryo Miachi (Bolton) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Arsenal-lejesvenden Ryo var også at finde i den nye Vapor, og vanen tro havde han også fået lavet sin specielle “Ryo 30”-brodering med den specielle font. Samtidig havde han også igen valgt at sætte sorte snørebånd i sine støvler - så her er tale om en mand med helt klare præferencer.

Der var også et væld af spillere rundt omkring i Europa, der viste den nye Vapor VIII frem i Mango/Sort farven, og vi har samlet et lille overblik her.

boot spot

Dejan Stankovic (Inter)

boot spot

Stephan El Shaarawy (AC Milan)

boot spot

Fränck Ribery (Bayern München)

boot spot

Lukasz Piszczek (Borussia Dortmund)

boot spot

Pedro (FC Barcelona)

boot spot

Fabrizio Miccoli (Palermo)

boot spot

Claudio Marchisio (Juventus)

boot spot

Marcelo (Real Madrid)

boot spot

John Guidetti (Feyenoord)

boot spot

Christian Eriksen (Ajax Amsterdam)

boot spot

Vladimir Bystrov (Zenit Skt. Petersborg)

boot spot

Atiba Hutchinson (PSV Eindhoven)

boot spot

Nicolas Anelka (Shanghai Shenhua) - Adidas F50 Adizero Grøn/Lyserød Rosinen i pølseenden af vores støvlespots er franske Nicolas Anelka, der er helt tilbage til sin første Adizero, som han havde fremme i weekendens kamp mod Guangzhou. Der er tale om intet mindre end den vandmelon-farvede støvle i Grøn/Lyserød - altid et sjovt spot.

Hvis du har kæmpet dig hele vejen hertil, forjener du applaus - men nu du har set alle de fede støvler fra weekenden, hvilken en kan du så bedst lide? Del din mening med os i boksen herunder.