Når den nye fodboldsæson starter i juli 2012, vil spillerne fra Lyngby være iført nye spilledragter fra adidas. Aftalen mellem adidas og Lyngby Boldklub A/S træder i kraft 1. juli 2012, og den er en vigtig del af at skabe de bedste rammer for den sportslige udvikling, som i forvejen har høj prioritet i Lyngby Boldklub. Den nye aftale mellem Lyngby Boldklub A/S og adidas involverer også Unisport, og dermed er der skabt et enestående partnerskab ud fra både et sportsligt og et kommercielt perspektiv.

Curt Stavis, adm. direktør for Lyngby Boldklub A/S: ”Aftalen med adidas er god for klubben og et vigtigt skridt i vores langsigtede indsats for at være med i toppen af dansk fodbold. Herudover er det også en rigtig god økonomisk aftale, vi har indgået, og vi får samtidig en topprofessionel partner. Spillere og stab bliver med adidas udstyret med de bedste fodboldprodukter. Etableringen af en attraktiv og effektiv salgskanal i samarbejde med Unisport er desuden med til at professionalisere vores kommercielle arbejde. Det vil både gavne vores forretning og komme vores fans til gode.”

Når den nye aftale træder i kraft, vil adidas, Lyngby Boldklub og Unisport i fælleskab lancere den nye hjemmebanedragt. adidas leverer et nyt design til hjemmebanedragten en gang årligt, mens udebanedragten forventes at få nyt design hvert andet år. Foruden spilledragterne omfatter den nye aftale også øvrigt fodboldudstyr som fx bolde, fodboldstøvler og kompressionsbeklædning. Unisport vil administrere og forhandle produkterne.

Mikkel Christensen, Country Manager for adidas Group Danmark AS: “Vi ser et stort perspektiv i samarbejdet med Lyngby Boldklub. Det er en rigtig traditionsrig klub med dedikerede fans og et imponerende talentarbejde i ungdomsrækkerne. Lyngby Boldklub har fundamentet til at komme tilbage i toppen af dansk fodbold, og sådan et samarbejde indgår adidas selvfølgelig gerne i.”

Filip Domagala, adm. direktør for Unisport: ”Vi glæder os til at blive både forhandler og sponsor i Lyngby Boldklub og til at indgå endnu et tæt samarbejde med adidas. For os er det vigtigt, at Lyngby Boldklub også har fokus på ungdoms- og breddefodbold. Både elite- og bredde-afdelingerne har fordele af at samarbejde med en dedikeret fodboldspecialist med en solid online-platform, som letter det daglige arbejde i klubben. Her kan Unisport gøre en forskel, og vi ser frem til samarbejdet.

Aftalen er Unisports 15. klubaftale, som bl.a. tæller Hvidovre IF, Farum Boldklub, Skovshoved IF og nu også Lyngby Boldklub.

Hvad siger du til den nye aftale? Glæder du dig til at se de nye Lyngby-dragter, og hvordan tror du det kommer til at gå de blå i resten af sæsonen? Del din mening med os herunder.