Nike lancerede i mandags deres splinternye Mercurial Vapor VIII, og i går fik den så sin første officielle debut på fodboldbanerne rundt omkring i verden. I dag bringer vi så anmeldelsen af den nye Vapor VIII - så vil du gerne vide hvad den kan, så kig med her.

Mercurial Vapor VIII fik meget opmærksomhed, da sløret blev løftet for den i mandags, og det er da også med god grund - Nike har nemlig lavet en hel del om på deres nye topstøvle i speedsiloen.

Blandt andet har de lavet en helt ny overdel af et tyndere, blødere og mere holdbart Teijin mikrofiber, og samtidig er komforten i støvlen blevet forhøjet en del.

Yderligere har Nike valg også at lave knopsystemet om, således at det både er blevet hurtigere og mere stabilt - og Nike mener faktisk, at det er den bedste Mercurial Vapor, der nogensinde er blevet lavet.

Det satte Jakob sig for at finde ud af - og efter at have testet støvlen i et par uger, får du i dag dommen over Vapor VIII. Samtidig har vi også lavet en lille tidslinje over de forskellige Vapor-modeller, som du kan se i starten af anmeldelsen.

Kan du leve uden, begynder selve anmeldelsen ved 3.40, og du kan naturligvis se videoen lige herunder.

Hvad synes du om Jakobs vurdering - og hvad er din dom over den nye Vapor? Vi hører meget gerne din mening i kommentarsporet herunder, og har du nogle spørgsmål er det også der, det foregår. God fornøjelse med anmeldelsen af Vapor VIII!