Professionelle fodboldspillere på højeste niveau adskiller sig fra os lidt mere normale spillere på mange områder - men de bliver stadig lige så vilde når der kommer nye støvler. Den seneste i rækken er Stephan El Shaarawy, der netop har fået sine nye Vapor VIII.

Nike har i de seneste dage leveret deres nye, eksplosive speedstøvle, Mercurial Vapor VIII Mango/Sort til deres sponserede spillere, og en af de heldige, der allerede har modtaget støvlen, er AC Milans stjerneskud, Stephan El Shaarawy.

Den unge italiener var så heldig at få sit eget par leveret - endda med broderi, så han kan have støvlerne klar på lørdag d. 24. marts, når støvlerne får deres debut verden over.

Her kommer spillere som Ronaldo, Ribery, Götze, Dempsey og Neymar til at lufte dem - og mon ikke Mesut Özil er pænt træt af sit røde kort fra onsdagens kamp, som gør at han ikke kan rocke sine nye Vapor VIII-støvler?

I forbindelse med leveringen af Shaarawys nye støvler har Nike lavet en video, hvor man kan se forventningsglæden hos den unge italiener fra 1992. Kuriøst nok har han også fået skrevet EL 92 på støvlen, hvilket samtidig er hans spillenummer.

Bemærk i øvrigt at støvlerne ikke kommer i en eksklusiv metalkuffert, som vi ellers har set billeder af, men bare i en “almindelig” kasse med navn på.

Hvad synes du om El Shaarawys nye støvler - og deler du hans spænding over at skulle prøve dem på i kamp? Vi hører meget gerne din mening om både spiller og støvler i kommentarsporet lige under nyheden.