Nike præsenterer Mercurial Superfly V CR7 ‘Melhor’

23.10.2017

Skrevet af Claus

For andet år i træk er vinderen af FIFA "The Best" prisen Cristiano Ronaldo. For at fejre den store store præstation har Nike udgivet en Limited Edition Nike Mercurial Superfly til CR7, som du kan tjekke ud her.

Siden FIFA besluttede at stoppe med at kombinere deres årlige awardshow med Ballon d'Or prisen, er den største individuelle hæder i fodboldverdenen nu "The Best" prisen. Nike har tradition for at hylde deres atleter med en speciel signatur støvle, og i år har de været så sikre på at Cristiano Ronaldo ville vinde at de allerede har lavet Nike Mercurial Superfly V CR7 ‘Melhor’. Den tilslutter sig en lang og glamourøs række af hyldest Mercurial støvler til Cristiano Ronaldo.-

Fortsættes nedenfor.

Der var overhovedet ingen tvivl om at Cristiano Ronaldo var den fortjente vinder sidste år og baseret på hans trofæ høst igennem 2017, hvor han har vundet Champions League, La Liga, Klub VM, UEFA Super Cup og den spanske Super Cup, tror jeg ikke der mange neutrale fans der vil argumentere imod at han også vinder den i år. Det har bestemt været et karriere definerende år, der har forberedt CR7 godt på næste års VM i Rusland, hvor han får chancen for én gang for alle, at slå sig fast som alletiders største.

Bestil dit par Nike Mercurial Superfly V CR7 'Melhor' lige her.

I Nikes øjne har han allerede opnået GOAT status og udgivelsen af Mercurial 'Melhor' vil være femte gange de hylder CR7 med en speciel støvle, som en efterfølger til ikoniske Limited Editions som Rare Gold og Vitorias. 2017 Nike Mercurial Superfly V CR7 'Melhor' er baseret på den nuværende Chapter 5: Cut to Brilliance støvle, men er blivet blinget op og opgraderet på et par iøjefaldende måder. Mest bemærkelsesværdigt er sålen, som nu indeholder et smukt krom finish.

Andre forskelle inkluderer den berømte Swoosh, hæl detaljerne og indlægssålen, som alle er forskellige. Alt i alt er det en meget anderledes oplevelse, at holde Melhor og den vil uden tvivl være en af de sværeste Nike støvler at få fingrene i, de seneste år. Unisport får en stor del af de støvler der blevet lavet på verdensplan og det er derfor du bliver nød til at være klar i morgen, når de er tilgængelige på vores side. Først til mølle!

Bestil dit par Nike Mercurial Superfly V CR7 'Melhor' lige her.