Nikes CTR360 Maestri II er hurtigt blevet en af de mest populære støvlesiloer på markedet - og nu har Nike lanceret endnu en farvevariant af støvlen - vi tager et kig på den nye Sort/Hvid/Orange.

Nike ligger sig med den nye farve tæt op af en tidligere Maestri II-farve, nemlig Sort/Hvid/Orange - men støvlen skiller sig alligvel ud fra mængden med sin frække orange accentfarve.

Nike CTR360 Maestri II blev oprindeligt udviklet i samarbejde med Cesc Fabregas, da han spillede i Arsenal - og støvlen er da også udviklet til den elegante control-spiller, der ligger på midtbanen og modtager og fordeler bolden.

Støvlerne er berømte for deres fremragende boldføling og boldbehandlingsegenskaber. Dette skyldes blandt andet de effektive ”pads”, som er på bolden. Disse gør det lettere at aflevere og modtage bolden. Simpelthen ved at optimere din føling med bolden. Overfladen omslutter bolden ved kontakt, og gør den derved nemmere at tæmme, og nemmere at sende i den præcise retning, du ønsker.

Overdelen på CTR360 Maestri II er lavet af en opdateret version af Kanga-Lite. Materialet er blevet blødere og mere fleksibelt, og minder så meget om læder, at det utrænede øje sagtens kunne tage fejl. Dog absorberer Kanga-Lite ikke vand, og holder dermed vægten betydeligt nede, når der er fugtigt eller vådt på banen.

Efter Fabregas' skifte til Puma tog Iniesta over som frontfigur - og det er ingen tilfældighed; Støvlen er nærmest designet til en af de mest brugte øvelser i Barcelonas ungdomsakedemi. Modtag bolden med ydersiden, hvor overstående dampening pods, gør bolden nemmere at tæmme. I samme bevægelse som du modtager bolden føres bolden rundt til indersiden, hvor den afleveres videre. Dette er grundstenen i det hurtige pasningsspil, som har gjort Barcelona til mestre.

Selv om Nike CTR360 Maestri II er kendt for sin boldføling, så er det ikke fordi, at man ikke kan hakke en bold i kassen med den. Faktisk har støvlerne en ekstremt lækker pasform, som sidder sublimt over vristen. Her gives altså ikke afkald på sparkeegenskaber til fordel for noget andet. Nike CTR360 Maestri II har det hele.

Knopperne på CTR360 Maestri II Sort/Hvid/Orange er konstrueret for at give mere greb i vendinger omkring egen akse, samtidig med at knopperne er let nubrede for at give et bedre greb i bolden når man trækker den under fodsålen.

Alt i alt er det en topklassestøvle, som Nike kan tilbyde i form af Nike CTR360 Maestri II Sort/Hvid/Orange, og det er ikke en tilfældighed at så mange topspillere benytter støvlen.

Den nye farve af CTR360 Maestri får on-field debut d. 24., så der kommer til at være masser af spillere i den nye model næste weekend. Du kan forudbestilleNike CTR360 Maestri II Hvid/Sort/Orangeallerede i dag, hvor du kan få den for 1.189 kr.

Det kan godt være, at Sort/Hvid/Orange ligger op af en tidligere farvevariant, men vi synes egentlig at støvlen er ret fed alligevel. Men hvad synes du? Del din tanker i kommentarfeltet nedenfor.**