Mercurial Vapor VIII blev offentliggjort i går i den frække Mango/Sort farvevariant, og selv om den har fået al opmærksomheden, kommer der faktisk også en anden launch-farve, nemlig Hvid/Blå. Netop denne støvle kan du allerede forudbestille, og du kan se alle de flotte billeder af den her.

Da Nike Mercurial Vapor VIII blev lanceret i går, blev der taget rigtig godt imod den nye Mango/Sort farvevariant. Der er dog ingen tvivl om, at den er meget voldsom i udtrykket, og at spillere der foretrækker en mindre afdæmpet farve måske ikke er Mango-farvens største fans.

Heldigvis har Nike nu også løftet sløret for den alternative farve, nemlig Nike Mercurial Vapor VIII Hvid/Blå, som giver Vapor VIII et helt andet udtryk end sin Mango-farvede bror.

Den nye Vapor VIII designet til at sidde på din fod som en sok, samtidig med at den leverer øget greb i banen for at sikre maksimal fart og eksplosivitet - og den nye superstøvle vejer kun 185 gram, hvorfor der er tale om en støvle der er fuldstændig toptunet til eksplosiv fart.

Mercurial Vapor VIII er mere eller mindre blevet lavet om helt fra bunden, og Nike har først og fremmest udviklet en mere tætsiddende læst til Vaporen. Dette giver en bedre støtte og stabilitet, hvilket i sidste ende sikrer en bedre udnyttelse af dine kraftanstrengelser. Samtidig er hælkappen blevet både mere støttende og markant blødere, så risikoen for vabler falder markant.

Du kan forudbestille den flotte Mercurial Vapor VIII Hvid/Blå her - kun 1.529 kr.

Ydermere er overdelen lavet af et tyndere, blødere og lettere Teijin-mikrofiber med en nærmest ruskindslignende overflade, som giver øget kontrol og greb i al slags vejr. Nike har endvidere tilføjet en forstærkende støttelag til snuden af støvlen - og der sidder også strategisk placeret støtte rundt omkring i overdelen for maksimal stabilitet og komfort.

Vapor VIII er også blevet væsentlig redesignet rent grafisk i forhold til de tidligere Mercurial-modeller - og med et mindre swoosh på ydersiden af vristen var der plads til at designeren kunne slå sig løs. Derfor er der kommet et stort, blåt Nike-swoosh på indersiden, som giver støvlen et virkelig flot udseende. Ud over de to blå Nike-logoer, er støvlen holdt helt minimalistisk for at vende tilbage til den originale design-ide bag Mercurial Vaporen.

Samtidig er Vapor også blevet udstyret med en ny sål, som er blevet lavet om fra bunden. Den består nu af to lag Tepex glasfiber, som sikrer stabiliet og bedrer acceleration. Samtidig er Vapor VIII udstyret med et nyt, mere minimalistisk knopsystem, som giver optimal kraftoverførsel til jorden uden at gå på kompromis med stabiliteten i støvlen.

Der er ikke nogen tvivl om, at Vapor VIII leverer det ultimate både når vi snakker fit, boldføling og greb i banen, og Nike har elimineret alle tidligere problemer med Mercurial-serien i en støvle, der muligvis er den bedste af alle de 8 modeller, der er lavet.

Den nye Vapor VIII Hvid/Blå kan forudbestilles allerede nu - og kan blive din for kun 1.529 kr. Du kan også se resten af Mercurial-kollektionen med de flotte støvler lige her. Alle modeller forventes at lande på lager til levering i starten af april.

Hvad synes du om den alternative farve til Vapor VIII? Er den mere dig end Mango/Sort - og skal du have den? Del din mening med os herunder.