Nike har netop lanceret en ny farvevariant af T90 Laser IV, der meget vel kan gå hen og blive meget populær; Byd velkommen til den nye Blå/Sølv/Sorte Laser IV.

På dagen hvor Fernando Torres endelig fik gang i målscoringen igen har Nike lanceret en farvevariant, som vi nok kommer til at se ham i fremover - og som sikkert også lige er noget for Inter-spillere som Wesley Sneijder og Maicon.

Ikke nok med, at den nye farve passer perfekt til Torres' Chelsea-dragt, så er en også lavet af Nikes KangaLite-materiale, som emulerer alle de gode ting ved en læderstøvle, men som samtidig optager langt mindre vand end kængurulæder.

Nike T90 Laser IV er skræddersyet til en angriber, og Nike har lagt vægt på en angribers tre væsentlige behov, da de lavede støvlen.

Lige siden den første Laser kom på markedet, har Nike har en sparkeforbedrende belægning på vristen, og Laser IV er ingen undtagelse. Her sidder Nikes Adaptive Shield, som både sikrer øget præcision og mere skru i bolden.

Også sålen og knopsystemet er lavet efter en angribers behov, og sålen er udstyret med 4 ottetals-formede torsionsbarer, som sikrer optimal kraftudnyttelse og en bedre acceleration.

Samtidig er knopperne på Laser IV blevet noget mere spidse, hvilket gør at de både kan komme hurtigere ned i jorden, men også hurtigere op - og på den måde kan spilleren hurtigere vende og lave det uventede.

Den nye farvevariant forventes at få debut næste weekend, så mon ikke vi kommer til at se Fernando Torres i den - og hvem ved, med hul på målbylden, så fejrer han måske også skiftet med en kasse?

Du kan forudbestille støvlen fra i morgen, mandag d. 19. marts - hvor du også kan glæde dig til at se den helt nye Vapor VIII!

Hvad synes du om den nye farvevariant? Er den perfekt til Torres - og perfekt til dig? Giv meget gerne dit besyv med i kommentarsporet herunder.