Vi er vilde med at give jer, vores kære brugere, gode tilbud, og nu introducerer vi noget helt nyt - nemlig fredagstilbudet. Det går kort fortalt ud på, at vi hver fredag laver et godt tilbud på nogle fede produkter, som kører fra eftermiddagen og resten af fredagen indtil kl. 24.00.

Vores nye koncept er kun lige blevet sparket i gang, men vi lægger hårdt ud alligevel med et brandgodt tilbud; Således har vi sat alle Hvid/Sort/Neon og Lilla/Sølv Nike Mercurial-støvler ned med 50 %, så du kan få en superlækker speedstøvle fra Nike til en ekstremt god pris.

Mercurial-kollektionen er bl.a. kendt for at have ansigter som Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Alexis Sanchez og Mesut Özil som spillere i deres stald, og det er ikke helt tilfældigt. Støvlerne er lavet til den hurtige, driblestærke spiller, og her må man sige at førnævnte herrer passer ind.

Nu kan du få dit eget eksemplar af den nyeste Mercurial-farve, så du kan spille i samme model som alle de store stjerner. Eksempelvis har vi Nike Mercurial Vapor Superfly Lilla/Sølv og Hvid/Sort/Neon på tilbud til kun 1.399 kr., hvilket altså er 50 % af vejledende pris.

Du kan se de mange gode tilbud i vores Mercurial-kollektion. Fremover vil Fredagstilbudet også kunne ses på Facebook, hvor det kommer op to timer før - så vil du se de gode tilbud først, så klik dig forbi vores side og hold øje.

Hvad synes du om Fredagstilbudet? Er det noget du kunne finde på at benytte dig af, og hvad siger du til Superfly-støvlerne? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.