Vi er både glade for og stolte over at kunne præsentere B73 fra Slagelse som ny samarbejdspartner i Unisport i samarbejde med Kappa, og som vi skal levere materialer til fremover.

B73 er Slagelses største klub med hele 650 medlemmer, og helt op i mod en tredjedel af disse er kvinde- og pigespillere.

Som noget helt ekstraordinært har klubben også hele 26 handicapspillere. Klubben er meget stolt over, at have dette hold, og vi glæder os også meget til, at skulle arbejde med holdet.

Klubbens bedste hold på herresiden spiller i DBU Sjællands Serie 1, og man har overvintret på en respektabel femteplads. Der er syv point op til tredjepladsen der udmunder i playoff til Sjællandsserien.

Herreholdet har flere gange gjort opmærksom på sig selv i landspokalsturneringen. I 2008 mødte man bl.a. den traditionsrige Valbyklub BK Frem.

FC Vestsjælland er Slagelses elitehold, og B73 Slagelse er en del af "Vikingeklub-samarbejdet", som er FC Vestsjællands talentsamarbejde.

På damesiden spiller førsteholdet i Danmarksserien, hvilket er ganske imponerende. Så sent som i 2008 var man tæt på oprykning til landets fremmeste kvinderække 3F Ligaen.

At specielt dameafdeling er meget talentfuld, blev bekræftet forrige år da Julie Trustrup Jensen blev kåret til årets kvindelige talent. Hun er nu skiftet til Brøndby IF, men helt frem til 2009 spillede Julie Trustrup for B73 Slagelse. Hun nåede sågar at debutere på U16-landsholdet, mens hun spillede for den vestsjællandske klub.

B73 Slagelse spiller i grønne trøjer, med sorte shorts og strømper. Klubben har ind til årsskiftet spillet i Niketøj, men fra 1. januar spiller man i tøj fra det italienske mærke Kappa.

Klubben blev stiftet d. 8. september 1973, og lige siden har man spillet sine hjemmekampe på Stadion Vest i Slagelse Vestby.

Unisport og B73 har papir på hinanden ind til 2015, hvor Unisport vil fungere som materialeleverandør for klubben. Vi ser frem til et godt og succesfuldt samarbejde, og vi ønsker B73 alt muligt held og lykke i den kommende forårssæson.