Nike har startet jagten på et nyt kuld af talentfulde unge spillere, som endnu ikke er blevet signet af de store klubber, og derfor tager vi et kig på det talentkonkurrencen her.

The Chance kørte sidste år i bl.a. England med stor succes, hvor en masse unge talenter blev scoutet til Nike-akademiet. Nu er Nike så i gang igen, og har sat en masse ikoner i gang med at kigge efter de store talenter.

Rio Ferdinand er kendt som en benhård forsvarsspiller, men Ferdinand har også blik for ægte talent. I denne video er han relativ hurtig til, at vælge en dygtig spiller, som får muligheden for, at få chancen for, at komme til den engelske landsfinale i Nike Chance.

Der er få klubber i verden der er lige så dygtige til, at finde og udvikle spillere som FC Barcelona. Pep Guardiola er selv et produkt af Barcas egen anerkendte ungdomsakademi, så han har på egen krop mærket hvad det vil sige, at være en del af et benhårdt konkurrenceræs. Siden 2008 har Pep også stået i spidsen for Barcelona's førstehold, og han har om nogen øje for talent. I videoen er Pep da også lynhurtig til, at beslutte sig.

Laurent Blanc er fransk landstræner, og det er derfor en del af hans hverdag, at vælge spillere til eller fra. Blanc har i sin egen aktive tid spillet i en lang række af Europas topklubber. Laurent Blanc er Nike Chance frontfigur i Frankrig, og der er ingen tvivl om at landstræneren ved, hvad han laver.

The Chance er altså godt i gang rundt omkring i verden - og jagten på talenter er i fuld gang. Spørgsmålet er, om vi kommer til at se The Chance i Danmark? Det er noget, kun tiden vil vise.

Hvad synes du om de fire videoer? Har du en mening om Nike Chance? Skal du deltage, hvis det kommer til Danmark? Giv dit besyv med i kommentarfeltet