Der er mindre end 100 dage til Tango-bolden tages i brug ved EM slutrunden. Over hele Europa er der de seneste uger blevet lanceret flotte landsholdstrøjer. Vi giver her et overblik over deltagerene og deres trøjer. Denne gang er det Gruppe C & D vi ser nærmere på.

Gruppe C: Spanien, Italien, Irland & Kroatien

På forhånd ligner denne gruppe den mest forudsigelige, men hvem ved om ikke den erfarne Trappatoni kan sikre Irland en plads i knock-out fasen, eller om det spændende kroatiske landshold kan drille stormagterne Spanien og Italien. Stensikkert er det i hvert fald at alle fire nationer vil kæmpe til sidste blodsdråbe for, at komme videre til den næste runde.

Spanien

At betegne det spanske landshold som det bedste i verden er vel kun fair. Spanierne er både regerende Europa- og Verdensmestre. Holdet er bygget op om en stamme af Real Madrid- og Barcelonaspillere. Landsholdet har begejstret en hel fodboldverden med det effektive og flotte tika-taka fodboldspil, med små og hurtige afleveringer, og stor bevægelse omkring boldholderen. Det er aldrig før lykkedes for et hold, at forsvare EM-titlen, men spanierne regnes alligevel for den absolutte favorit til at vinde sommerens Europamesterskaber.

Hvem vil ikke gerne gå klædt som de forsvarende Europa- og Verdensmestre? Du kan sikre dig Spanien EM fodboldtrøjer lige her hos os.

Italien

Det italienske landshold har rejst sig efter, at have ramt en bølgedal i kølvandet på VM-triumfen i 2006. Det aktuelle italienske landshold er bygget op om spillere fra Serie A, og så selvfølgelig den omdiskuterede Mario Balotelli. Italienerne har vundet EM en enkelt gang, helt tilbage i 1968. Man håber selvfølgelig på, at kunne vinde sin anden EM-titel i år, og der bør være gode muligheder for, at komme videre fra den indledende gruppe.

Italien har altid været kendt for, at have nogle flotte trøjer, og de nye Italien EM fodboldtrøjer er ingen undtagelse.

Kroatien

Det kroatiske landshold leverede en flot præstation ved EM i 2008, hvor man var uheldige at ryge ud efter straffesparkskonkurrence i kvartfinalen. Det fodboldgale Balkan-land vil håbe på at komme videre fra gruppen, og der vil med garanti være liv og glade dage på tribunerne når Kroatien spiller. På holdet er der mange spillere fra de største internationale ligaer, så det vil være et meget konkurrencedygtigt kroatiske landshold der møder op til slutrunden.

Få trøjer er så ikoniske som de skakternede kroatiske trøjer, du har naturligvis muligheden for at få de nye Kroatien EM fodboldtrøjer hos os.

Irland

Når EM starter til sommer i Polen og Ukraine, vil det være anden gang at Irland deltager ved en EM-slutrunde. Første gang var i 88, hvor det desværre for irerne kun blev til et lynvisit. Nu vil man forsøge, at lave et godt resultat, og den snu og rutinerede Trappatoni har da nok et trick i ærmet, der kan skabe en overraskelse.

Gruppe D: Ukraine, England, Sverige, Frankrig

I denne gruppe skal vores svenske brødre kæmpe mod de to tradtionelle stormagter Frankrig og England samt naturligvis værtsnationen Ukraine om de eftertragtede kvartfinalebilletter. Selvom franksmændene og englænderne på forhånd ligner favoritter er der intet der er afgjort før sidste kamp er fløjtet af.

Ukraine

Værtsnationen har aldrig tidligere været deltager ved en EM-slutrunde. Alligevel er der store forventninger på den hjemlige front. Og det er ikke helt uden grund, i efteråret spillede man bl.a 3-3 i en træningskamp mod Tyskland, hvor man i lange perioder var spilbestemmende. Holdets største stjerne er den legendariske Andriy Shevchenko, der hans fremskridende alder til trods stadig er en giftig herre.

Du kan vise de sympati med det ukrainske landshold med en af de nye Ukraine EM fodboldtrøjer.

England

Det engelske landshold har nærmest haft tradition for, at skuffe ved slutrunderne. Ved EM i 2008 var englænderne end ikke kvalificeret til turneringen, så man vil være meget opsatte på, at levere en stor præstation. England har aldrig prøvet at vinde EM, så det vil utvivlsomt være et sulten Three Lions hold der bliver sendt på banen til sommer.

Husk at du allerede nu kan få fingrene i de nye England EM fodboldtrøjer.

Frankrig

Lige omkring årtusindskiftet var Frankrig det bedtse landshold i verden, som både VM-triumfen fra 1998 og EM-sejren i år 2000 vidner om. Siden da har det været mere svingende resultater som les Bleus har præstereret. Fornyligt slog man det stærke tyske landshold 2-1 på udebane, så det er indiskutabelt at Frankrig igen har et landshold der kan være med mod de allerbedste.

Selvfølgelig har du muligheden for, at få de elegante Frankrig EM fodboldtrøjer.

Sverige

Det svenske landshold kom til EM som den beste to'er i kvalifikationen. Vores svenske naboer har i nyere tid været en sikker deltager ved EM-slutrunder, til sommer vil det være femte gang på tyve år, at man deltager ved EM. Meget af det svenske håb bliver hængt op på Zlatan Ibrahmimovic. Zlatan har gang i en forrygende sæson hos AC Milan, og hvis han kan holde sig skadesfri vil han være en trussel for et, hvert forsvar til EM.

Det er naturligvis en selvfølge at du kan få Sverige EM fodboldtrøjer hos os.

Kampbolden: Adidas Tango 12

Til slutrunden har Adidas naturligvis lavet en særlig kampbold. Bolden er designmæssigt inspireret af tidligere tiders Adidas bolde. Bolden der blev brugt ved VM i 1978 hed faktisk også Adidas Tango. Den nye bold er lavet er resultatet er flere års forskning fra Adidas' side, og den er noget af det ypperste der kan fås inden for fodbolde.

Du kan selvfølgelig få Adidas Tango 12 EM fodbolden lige her hos os.

Hvem vinder EM? Hvilken EM-trøje skal du bare eje? Hvem bliver topscorer? Hvad er dit bedste EM-minde? Fortæl os din mening i kommentarfeltet