FC Københavns U17-hold trænede i dag i nogle nye, ikke-offentliggjorte fodboldstøvler, og vi er kommet i besiddelse af billeder fra træningssessionen. Se alle de sprøde støvler her.

De unge talenter fra FC København var i dag ude og træne, og mange af spillerne var at finde i nogle helt nye Nike-støvler, bl.a. en af vores brugere, Alexander Augustesen, som spiller på FCKs u17-hold.

Den mest opsigtsvækkende støvle har vi faktisk set før, nemlig på Odaïr Fortes fra franske Stade de Reims.

Støvlen er ikke offentliggjort, men den ligner unægteligt en ny Mercurial-model - især fordi den minder påfaldende meget om de prototype-støvler Ronaldo, Özil, Ribery og Zlatan alle har trænet i.

Ud fra de billeder vi kan se, har den nye Mercurial-støvle fået et redesign, således at der kommet en mindre Nike-swoosh på ydersiden af vristen samtidig med at der er kommet en stort, sort swoosh på indersiden.

Samtidig har u17-spillernes laksefarvede stølver en sål af glasfiber, præcis som Ronaldos støvler - hvorfor vi gætter på, at der er tale om en ny Vapor. Knopsystemet lader også til at være ændret, og der er således kun to knopper bagerst på støvlen.

Slutteligt ser den nye Mercurial Vapor ud til at være noget mere strømlinet, og derfor er vores bud også, at den er noget lettere end Superfly III - måske endda Nike har bevæget sig ned under 200 gram.

Det var dog ikke kun en ny Vapor, de unge FCK-spillere havde på fødderne i dag. Der var også en helt ny farvevariant af Tiempo Legend IV Elite.

Et par af u17-spillerne trænede nemlig med en Hvid/Grøn Legend IV Elite, som har et grønt Nike-logo på siden samt en grøn outline på hælen - hvilket også vil gøre den til den første to-farvede Legend IV Elite.

Sålen er naturligvis stadig af carbonfiber, og støvlen har grønne knopper.

Blandt de mange spillere, der var i aktion, havde nogle af dem også fået et par **Nike CTR360 Maestri II i Sort/Hvid/Orange.

Farvevarianten ligner umiddelbart den tidligere farvevariant Sort/Hvid/Rød, men har altså fået et frækt orange twist.

Vi bed især mærke i, at selv om Nike har droppet Elite-modellerne i deres Maestri-kollektion, så brugte mange af FCK u17-spillerne en sål af carbonfiber på den nye farve. Får vi Elite-modellerne at se igen, eller er det eksklusivt lavet til de unge løver?

Til sidst fangede vi også en sjov ting - nemlig et par Blå/Grå Nike T90 Laser IV på en af de unge FCK'ere. Støvlen ligner sig selv, men mon ikke den er perfekt til FCK-dragten med den blå.

Hvad siger du til FCK'ernes ny støvler - og hvad synes du om den tilsyneladende nye Mercurial-støvle? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder billedet - vi hører meget gerne fra dig.