Nike udgiver Hypervenom GX Limited Edition | Hylder Montebelluna

12.10.2017

Skrevet af Claus

Gennem årene har Nike's fabrik i Montebelluna været ansvarlige for at lave nogle af verdens mest ikoniske fodboldstøvler til nogle af de mest ikoniske spillere i historien. I dag fejrer de 20 års jubilæum for den første støvler der nogensinde blev lavet der og præsenterer en Limited Edition hyldest.

I 1996 åbnede Nike deres fabrik i Montebelluna, Italien, hvor de kun ville skabe deres mest premium støvler. Denne mentalitet og forpligtelse til håndværk har siden blevet opretholdt gennem årene og i dag er en af fabrikkens vigtigste opgaver at skabe eksklusive og tilpassede produkter til de største Nike atleter. Så når du ser et par støvler båret af Eden Hazard eller Cristiano Ronaldo kan du være helt sikker på de kommer fra Montebelluna.

Nu vil Nike udgive en Limited Edtion remake af Nike Air GX, som var den første støvle nogensinde der blev lavet på fabrikken og som også er meget vigtig for Nike's historie. Med nutidens standarder vil den nye Nike Hypervenom GX's look nok blive betragtet som klassisk og nedtonet, men tilbage i 1997 var den blå farve og bølgede æstetik meget vovet. Air GX var derfor et tegn på hvad der var i vente og banede vejen for de endnu mere iøjefaldende designs vi ser på banen i dag.

Fortsættes nedenfor.

Hvis du vil have dit eget par, så kan du bestille dem allerede i dag og med øjeblikkelig afsendelse. Find Hypervenom GX her.

2017 versionen indeholder en læder overdel, som består af både Alegria læder og Nike Flyknit. Det gør det til en klar blanding af det traditionelle og det moderne, hvilket resulterer i at den er blevet utrolige 35% lettere en den originale Air GX fodboldstøvle. Konceptet med at have Flyknit og læder sammen får den nye Nike Hypervenom GX til at lyde lidt som en modificeret Tech Craft version, men det er faktisk ikke tilfældet, fordi konstruktionen er opbygget en smule anderledes. På Hypervenom GX er overdelen placeret direkte på Flyknit'en og tilpasset i stedet for at blive sammensmeltet med det som på Tech Craft. Denne måde at gøre det på, gør overdelen på støvlen meget tyndere og faktisk også endnu blødere. Det forbedrer virkelig ydeevnen for støvlen og kan fornemme at det kun er muligt, fordi støvlerne er lavet og fremstillet i hånden i Montebelluna.

For at hylde de samme håndværkere og medarbejdere på den italienske fabrik er støvlen spækket til renden med detaljer. På sålen inde i støvlen, hælen og den medfølgende støvlepose ser man Montebelluna logoet, såvel som det italienske flag. Hvis du går helt tæt på støvlen, så vil du også se et lille Tricolore label syet på støvlen og på den modsatte side er et tonet Alegria læder symbol printet på. Det har virkelig været et passions projekt fra start til slut og det viser sig virkelig. Hatten af for Nike. Hatten af for Montebelluna!

Du kan se frem til at se Nike Hypervenome GX i aktion i weekenden når Mauro Icardi vil bære dem i Derby della Madonnina. Vi kan ikke vente med at se dem!

Hvis du vil have dit eget par, så kan du bestille dem allerede i dag og med øjeblikkelig afsendelse. Find Hypervenom GX her.