De seneste par uger har vi set et væld af trøjelanceringer fra al verdens landshold. Vi har lavet en kampagneside så du får mulighed for, at tage et nærmere kig på de nye flotte Nike landsholdstrøjer

Som det nok er gået op for de fleste, er det slutrunde år i år. Dette betyder traditionen tro at alle landsholdene skifter deres kollektion ud, så de får nyt spilletøj og nye træningsdragter. På vores Nike12 kampagneside har du muligheden for, at se meget nærmere på de nye Nike EM udebanetrøjer.

Nike tager den globale opvarmning meget seriøst, og der bliver sat en ære i, at deres trøjer skal være så miljøvenlige som overhovedet muligt.

Derfor er trøjerne laver af 96 % genbrugt polyester, for netop at imødekomme de meget store krav Nike har stillet sig selv. I gennemsnit er der brugt otte plastflasker til, at producere en trøje. Til shortsene er der brugt fem flasker. Faktisk har alle Nikes trøjer været lavet efter dette princip siden VM i 2010.

En anden feature der er meget speciel ved Nikes trøjer er det unikke nummer hver trøje får. Dette er dels lavet, for at gøre hver trøje til noget specielt, og dels for, at sikre sig mod piratkopiering af Nikes trøjer.

Trøjerne er alle lavet i det succesfulde og velkendte Dri-FIT materiale. Dri-FIT sørger for en optimal ventilation, og hjælper med at holde kroppen tør og veltempereret.

De nye trøjer er omkring 23 % lettere end de forgående modeller, i de store kampe er det tit og ofte de små marginaler der gør forskellen, så det er absolut værd, at tage med.

Ved EM vil der ialt være fem hold der spiller i Nike trøjer, derudover spiller yderligere tre hold i Umbro, der som bekendt er eget af Nike. Der vil derfor være en meget stor eksponering af de nye Nike trøjer under sommerens slutrunde i Polen og Ukraine.

På vores kampagneside har du mulighed for, at finde flere flotte wallpapers til din computer. Der er også flere videoer der går endnu tættere på trøjerne.

Hvad synes du om de nye Nike udebanetrøjer? Hvilken er din favorit? Hvilket Nike hold har du størtst tiltro til ved EM? Del dine meninger i kommentarfeltet