Nye støvler til Lionel Messi

12.10.2017

Skrevet af Claus

Vi har noget nyt til alle jer Messi fans derude; en helt ny forrygende farve opdatering af adidas Nemeziz Messi 17+ 360 Agility. Og det er måske den flotteste version indtil videre. Følg med!

Okay, vi indrømmer det. Vi tvivlede på Argentina's VM kvalifikations chancer. Hvordan kunne vi dog? Magiske Messi steppede op med et hattrick, trods Ecuador's chok start og sendte Argentina direkte til VM 2018 i Rusland, og viste endnu engang verden, hvad han er i stand til, selv på internationalt niveau. Kong Leo gjorde det i hans Nemeziz Messi 'Ocean Storm' farvevariant, men nu har adidas nye støvler til ham.

adidas Nemeziz Messi 17+ 360Agility er her i en 'Pyro Storm' farvevariant. Den kombinere en hvid overdel med sort påskrift og slående 'Solar Orange' Three Stripes, og indeholder støvlerne et rent design som skiller sig ud fra de andre støvler i 'Pyro Storm' kollektionen som for eksempel ACE 17+. Teknologisk set holder den nye Nemeziz Messi 17+ sig til de tidligere versioner inklusiv Gambatrax knopkonfiguration. Og som altid kan du også få støvlerne med snørebånd, nøjagtig ligesom Leo selv, med 17.1 modellen.

Værd at bemærke er at adidas Nemeziz Messi kommer i alle størrelser, så kvaliteten fra topmodellerne også er tilgængelige til børn. Messi inspirerer millioner af børn verden over og nu kan du få nøjagtig denne støvle, som stjernen selv i børnestørrelser.

Du kan finde dit par adidas Nemeziz Messi 17+ 360 Agility lige her.