Lige nu: Gratis fragt til pakkeshops 🚚 Læs mere
PopulĂŚre Kategorier
  Produkter

   Unisport søger en produktfotograf

   09.10.2017

   Skrevet af Frederik Tobias Thorgny Hansen

   Unisport A/S er Skandinaviens førende virksomhed inden for salg af fodboldudstyr pü nettet og søger nu en dygtig udvikler, som skal vÌre med til at realisere Unisports mange udviklingsprojekter. Med et mül om yderligere fremdreven vÌkst i ind- og udland søger Unisport en medspiller, der kan trÌde ind i et ungt og dynamisk team, med en passion for at skalere ting til større mülstok.

   Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig, Østrig og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af et ungt og dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du für mulighed for at prÌge din egen dagligdag.

   Vores vision er at inspirere og gü i dialog med football obsessed teens og levere en integreret shoppingoplevelse, büde online og offline. Premium i alle berøringsflader. Du skal derfor vÌre motiveret af skubbe til grÌnsen for, hvordan vi kan skabe den ultimative oplevelse for vores kunder.

   Vi søger lige nu 1 dygtig og passioneret produktfotograf, der skal vÌre med til at sikre og udvikle vores høje kvalitet af produktbilleder. En, som vil vÌre med til at udvikle Unisport mod nye mül og har lysten til at hele tiden at arbejde mod bedre produktbilleder.

   Stillingen

   Du vil primÌrt komme til at arbejde med fotografering af produktbilleder. Det kan vÌre alt fra trøjer og støvler til madkasser og kuglepinde. Du vil blive en del af et projekt, som gür ud pü at løse alle fotografiske opgaver in-house, og du vil blive en del af et team med pü nuvÌrende tidspunkt 3 fotografer. I den forbindelse er der ogsü andre vigtige opgaver, som skal varetages:

   - Klargøring af produkter til fotografering

   - Fotografering og kvalitetskontrol

   - Efterbehandling af billederne

   - Efterfølgende filhündtering

   - Oprydning

   Det forventer vi af dig:

   Du arbejder selvstÌndigt og trives med at arbejde pü projekter, der følger op pü performance og produktivitetsforbedringer.

   Derudover forventer vi, at du:

   - har styr pĂĽ brugen af et DSLR og kender til blĂŚnde, lukkertid, ISO og RAW.

   - har erfaring med Adobe Bridge og Adobe Photoshop

   Det er en lille fordel, hvis du har interesse for fodbold, da det er fodboldprodukter, der er omdrejningspunktet hos os.

   Vi tilbyder:

   En fuldtidsstilling i en innovativ prisbelønnet virksomhed, der er first mover indenfor dansk e-handel. Du vil arbejde tÌt sammen med entusiastiske kolleger, hvor viljen til forbedring er kombineret med stolt kultur og et kreativt og professionelt miljø. Kolleger med masser af erfaring med at fotografere, lyslÌgge og photoshoppe. Ikke mindst et job i en virksomhed med kraftig vÌkst og potentiale for personlig og faglig udvikling.

   Ansøgning og ansÌttelse

   Send din ansøgning, CV og portfolio I EN SAMLET PDF til job@unisport.dk med emnefeltet "Produktfotograf".

   Har du har spørgsmül til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marcos Lemus pr. mail - mal@unisport.dk - Vi garanterer dig fuld diskretion. Vi forventer ansÌttelse hurtigst muligt, og du vil arbejde fra vores kontor pü Büdehavnsgade 38, 2450 København SV.

   Del din mening
   Se alle MĂŚrker