Populære Kategorier
  Produkter

   Unisport søger en produktfotograf

   09.10.2017

   Skrevet af Frederik Tobias Thorgny Hansen

   Unisport A/S er Skandinaviens førende virksomhed inden for salg af fodboldudstyr på nettet og søger nu en dygtig udvikler, som skal være med til at realisere Unisports mange udviklingsprojekter. Med et mål om yderligere fremdreven vækst i ind- og udland søger Unisport en medspiller, der kan træde ind i et ungt og dynamisk team, med en passion for at skalere ting til større målstok.

   Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig, Østrig og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af et ungt og dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag.

   Vores vision er at inspirere og gå i dialog med football obsessed teens og levere en integreret shoppingoplevelse, både online og offline. Premium i alle berøringsflader. Du skal derfor være motiveret af skubbe til grænsen for, hvordan vi kan skabe den ultimative oplevelse for vores kunder.

   Vi søger lige nu 1 dygtig og passioneret produktfotograf, der skal være med til at sikre og udvikle vores høje kvalitet af produktbilleder. En, som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål og har lysten til at hele tiden at arbejde mod bedre produktbilleder.

   Stillingen

   Du vil primært komme til at arbejde med fotografering af produktbilleder. Det kan være alt fra trøjer og støvler til madkasser og kuglepinde. Du vil blive en del af et projekt, som går ud på at løse alle fotografiske opgaver in-house, og du vil blive en del af et team med på nuværende tidspunkt 3 fotografer. I den forbindelse er der også andre vigtige opgaver, som skal varetages:

   - Klargøring af produkter til fotografering

   - Fotografering og kvalitetskontrol

   - Efterbehandling af billederne

   - Efterfølgende filhåndtering

   - Oprydning

   Det forventer vi af dig:

   Du arbejder selvstændigt og trives med at arbejde på projekter, der følger op på performance og produktivitetsforbedringer.

   Derudover forventer vi, at du:

   - har styr på brugen af et DSLR og kender til blænde, lukkertid, ISO og RAW.

   - har erfaring med Adobe Bridge og Adobe Photoshop

   Det er en lille fordel, hvis du har interesse for fodbold, da det er fodboldprodukter, der er omdrejningspunktet hos os.

   Vi tilbyder:

   En fuldtidsstilling i en innovativ prisbelønnet virksomhed, der er first mover indenfor dansk e-handel. Du vil arbejde tæt sammen med entusiastiske kolleger, hvor viljen til forbedring er kombineret med stolt kultur og et kreativt og professionelt miljø. Kolleger med masser af erfaring med at fotografere, lyslægge og photoshoppe. Ikke mindst et job i en virksomhed med kraftig vækst og potentiale for personlig og faglig udvikling.

   Ansøgning og ansættelse

   Send din ansøgning, CV og portfolio I EN SAMLET PDF til job@unisport.dk med emnefeltet "Produktfotograf".

   Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marcos Lemus pr. mail - mal@unisport.dk - Vi garanterer dig fuld diskretion. Vi forventer ansættelse hurtigst muligt, og du vil arbejde fra vores kontor på Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.

   Del din mening
   Se alle nyheder