Kroatiens nye udebanetrøje er netop blevet lanceret. Nike har formået, at sammensætte et enkelt design, samtidig med at man er de velkendte rød/hvid skaktern tro.

Siden Kroatien blev uafhængige for 21 år siden, har Kroatiens unikke dragt været et vigtigt og passioneret symbol for det unge land.

På den nye blå udebanetrøje, har man valgt at placere de symbolsk vigtige røde og hvide skaktern, som baggrund for det flotte logo. De rød/hvide skaktern signalerer, at selvom spillerne er på udebane, står deres land dem stadig nært.

Trøjen er som fx Frankrigs nye udebanetrøje lavet, så det fremmer spillerens indsats, samtidig med at materialet er af 96% genbrugt polyester.

Da Nike netop vægter minimal miljøbelastning produceres trøjerne så de kommer miljøet til gode. De tilhørende shorts er af 100% genbrugt polyester.

Til hver af trøjerne er der brugt i gennemsnit tretten genbrugte flasker, hvilket går igen på de nylancerede trøjer fra Nike.

I det nye og lettere materiale, har Nike valgt at bruge Nike Dri-FIT teknologien som gør, at spillerens sved hurtigere bliver transporteret væk fra kroppen, og spilleren bliver derfor hurtigere tør, end set før.

I siderne på trøjen ser vi nogle små ventilerenede huller, der køler spilleren ned hvor de har mest brug for det. Nedkølingen gør samtidig, at spillerne kan holde fuldt fokus på kampen.

Udebaneshortsene er blå og de nye udebanestrømper er ligeledes blå med et bredt bånd af de velkendte skaktern, som er et gennemgående tema på den nye udebanetrøje, de Kroatiske spillere løber på banen med til sommerens EM 2012.

Kroatien Udebanetrøje 12/13 - 549,-

Kroatien Udebanetrøje 12/13 Børn - 449,-

Luka Modric, Darijo Srna, Mladen Petric og alle de andre koratiske stjerner forventes at trække i denne trøje i aftens venskabskamp mod Sverige.

Hvad siger du til det stolte design? Er det noget du skal have fingre i? Hvordan vil Kroatien klare sig til sommerens EM? Lad og endelig høre din mening her i kommentarfeltet.