Foråret er på vej, og fodboldspillere i det ganske danske land kan så småt begynde at glæde sig til igen at skulle træne på rigtigt græs.

Forårssæsonen er nemlig lige om hjørnet, og de fleste vil nok glæde sig til igen at få rigtigt græs under fødderne. Men foråret er en lunefuld årstid, hvor det både kan være meget koldt eller dejligt lunt. Det er sammen med efteråret den årstid, hvor vejret varierer mest fra dag til dag. For at sætte fokus på det, har vi lavet en kampagneside, hvor du kan se nogle af de lækre produkter du kan blive klar til foråret med.

Det er vigtigt at du er forberedt på alt slags vejr, så du ikke bliver hæmmet af et omskifteligt klima. Noget af det vigtigste når man skal tilpasse sig en bestemet temperatur - hvad enten det er kulde eller varme - er det inderste lag.

Base layer findes i mange forskellige farver og varianter. Når det drejer sig om, at holde varmen til de kolde træninger er vi her hos Unisport meget begejstrede for Nike's base layer. Den amererikanske gigant har en mængde forskellige serier, at vælge imellem. Nike har

Nike har i mange år været kendt for, at lave noget af det bedste sportsundertøj, og Hyperwarm-serien bliver brugt af stjernerne på Europas største hold som FC Barcelona, Manchester United og Inter i løbet af de kolde måneder.

Hyperwarm er det perfekte valg til de kolde og stormfulde aftentræninger, hvor det er vigtigt at du har de optimale forhold for, at kunne yde maksimalt på fodboldbanen, uden at skulle bruge unødvendig energi på at holde dig varm.

Modpolen til Hyperwarm hedder ikke overraskende Hypercool. Det er en serie der hjælper med at holde dig tør og nedkølet. Hypercool 2.0 er helt perfekt til kampe, hvor at varmen til sidst kan få indflydelse på kampens udfald.

Tøjet hjælper dig med at bevare det kølige overblik, så du er i stand til at træffe de rigtige beslutninger helt til sidste fløjt har lydt.

Hypercool hjælper ikke bare på at holde kroppen tør og kølig, for både trøjer og shorts hjælper også med at forkorte restitutionsperioden. Der er indsat kompressionsområder indsat flere steder på trøjer og shorts, der hjælper med at øge blodgennemstrømning på vigtige områder af kroppen.

Både Hyperwerm og Hypercool kommer i mange forskellige farver, så næsten uanset, hvilken farve din klub til dagligt spiller i kan du sikre dig en base layer trøje i matchende farve.

Nike - Pro Therma Mock L/Æ Hvid Børn 199,-

Nike - Pro Therma Mock L/Æ Blå Børn 349,-

Nike - Pro Hyperwarm Compression Mock L/Æ Rød 399,-

Nike - Pro Combat Hyperwarm Compression Tight Hvid Børn 249,-

De dage hvor blæst og vind gør det vanskeligt, er det vigtigt, at du er klædt på til lejligheden.

Vi har været så heldige at få Hummel Windbreakersæt i både voksen- og børnestørrelser. Danske Hummel kender om nogen de danske vejrforhold, så sættet er lavet til at kunne modstå både Danmarks kulde- og vindforhold.

Sættet består af en lækker Hummel Bee Authentic overdel, den er lavet så den stopper vinden rigtig godt. Endvidere har overdelen en Fit Zone der sørger for optimal komfort og bevægelsesfrihed. Vi har to farvevarianter i overdelen, enten kan man vælge den klassiske Hummel Bee Authentic sort eller også kan man vælge den friske Hummel Bee Authentic lyseblå for, at skille sig lidt ud fra de andre på træningsbanen.

Knickers'ne er lavet i 50 % bomuld & 50 % nylon, de har en helt fantastisk pasform og komfort. Ligesom i overdelen er der også en Fit Zone der skaber mulighed for en enorm bevægelsesfrihed så du ikke bliver forhindret i, at lave hurtige og skarpe vendinger, fikse driblinger eller sparke på kassen fra distancen.

Strømperne er de smarte Hummel Classic i sort/hvid. De er lavet så de tørrer hurtigt samtidig med at de er meget komfortable.

Hele dette lækre Hummel Windbreakersæt kan lige nu købes for kun 399,-, de er sat ned fra 707,-.

Hummel - Windbreaker + Knickers + Sokker Bee Authentic Blå Børn

Hummel - Windbreaker + Knickers + Sokker Bee Authentic Sort Børn

Hummel - Windbreaker + Knickers + Sokker Bee Authentic Blå

Hummel - Windbreaker + Knickers + Sokker Bee Authentic Sort

Et godt, og meget prisvenligt, alternativ til Select's windbreaksersæt, er Puma's ditto.

Overdelen er i mærkets populære U.S.P materiale, som er vindafvisende og dermed afholder vindmodstanden, samtidig med at kroppens varmeudledning minimeres.

Windbreakeren har en lynlås til venstre for halsen og ned til skulderen samtidig med at der er tilpassende snor i livet og elastiske rib-kanter.

Knickersne er lavet 100% i det unikke og højst eftertragtede bævernylon, som er udviklet med det formål at kombinere styrke og komfort.

Det elegante Puma Windbreakersæt fås for bare 249,-

Puma - Windbreaker Foundation Sort + Puma Knickers Bæver Sort

Et af de mest udsatte områder på kroppen, når det er koldt er hænderne. Grunden til, at det bliver koldt om hænderne når temperaturen falder, er at kroppen automatisk flytter så meget blod som muligt til de vigtigste organer, og derfor får bl.a hænder og fødder ikke tilstræækkeligt blod tilført, og bliver derfor hurtigt kolde.

Derfor er det alfa og omege, at du husker, at holde hænderne varme. Specielt populære er Nike's spillehandsker, de kommer i farverne blå, rød og sort. Handskerne er lavet i Dri-Fit, som holder dine hænder så tørre som muligt under svære forhold. Er perforeret i håndfladen, for optimal ventilation og har silicone på kritiske flader på indersiden, for bedst muligt greb i bolden.

Nike - Spillehandsker Sort/Hvid/Grå 199,-

Nike - Spillehandsker Sort/Blå/Hvid 199,-

Nike - Spillehandsker Sort/Rød/Hvid 199,-

Et klassisk alternativ til Nike's spillehandsker er Select helt sorte handsker. Handsken har næsten hele overfladen dækket af små gumminknopper der sikrer et optimalt greb på bolden, når de lange indkast skal udføres. Handsken kan fås i tre forskellige størrelser, og er - bortset fra gummiknopperne - lavet i 100 % bomuld.

Select - Spillehandsker 39,-

Er du klær til foråret? Hvordan forbereder du dig på omskifteligt vejr? Del dine tanker i kommentarfeltet