Bliv klar til vintertræningen | Nike præsenterer Ordem 5 Hi-Vis

02.10.2017

Skrevet af Claus

Vinteren er på vej og traditionen tro er Nike klar med gule Hi-Vis versioner af Ordem boldene til Premier League, Serie A og La Liga. Tjek dem ud!

Når man spiller fodbold på mørke dage og specielt under snedækkede forhold, kan det blive et problem at se bolden i tide. Heldigvis har Nike ikke tænkt sig at lade kampe fra de største ligaer blive afgjort af tilfældigheder og har gentænkt designet på Ordem 5 boldene, for at give en forbedret synlighed under vinterens fodbold. Uheldigvis kommer vi ikke til at spille på de store førsteklasses stadions i Europa, som alle har gode baner og lys. Det faktum gør det kun mere essentielt for amatørere at skifte den traditionelle hvide bold ud med HI-Vis versionen.

Nike Ordem 5 Hi-Vis får formentlig sin debut i de store ligaer efter landskampspausen. Nike har sponsorrettigheder til både den engelske Premier League, La Liga og Serie A, så de får naturligvis alle en special fremstillet version, mens der også er lavet en umærket version til alle dem, som ikke har en foretrukken liga. Alle Hi-Vis boldene er baseret på 2017/18 Ordem 5 designet der inkluderer en gul base med mørkeblå detaljer og bliver traditionelt brugt mellem oktober og marts.

Hvis du vil spille med den samme bold som Cristiano, Pogba og Dybala, så kan du finde den nye bold her.