Frankrigs nye udebanetrøjer er netop blevet offentliggjort. Nike har endnu engang formået at lave en signifikant og smuk landsholdstrøje til Les Bleus.

Frankrigs udebanetrøje er i designet næsten identisk med den flotte franske hjemmebanetrøje, som Nike lancerede sidste år. Trøjen er, som det er kutyme med franske udebanetrøjer, lavet i hvid. Den har endvidere en høj krave, der enten kan være oppe eller foldet ned - garanteret en feature, mange af de stolte franske spillere er tilfredse med. Yderligere er der en lang såkaldt stolpelukning, som går helt ned til midten af brystkassen lige som på den nuværende hjemmebanetrøje.

Den mest markante designmæssige forskel fra hjemmebanetrøjen er ærmerne, der slutter i tynde blå/hvide-striber. Inde i trøjens nakke er der en tynd rød tråd, der repræsenterer de røde bånd franskmændene bar efter den franske revolution i 1789.

Under den røde tråd står der Nos differences nous unissent, det betyder Vores forskelligheder forener os.

Trøjen Lige siden VM i Sydafrika har Nike lavet deres landholdstrøjer af 96 % genbrugte plastic flasker. Dette gør sig naturligvis også gældende for den nye Franrig udebanetrøje.

Den nye trøje har naturligt nok alle Nike's nye kvaliteter, så Ribery, Benzema & Co. har de bedste betingelser for at yde på et maksimalt niveau.

Nike har lanceret deres nye Laser-cut ventilation, der sørger for at nedkøle kroppen lokalt, der hvor spillerne har mest brug for det for at kunne yde optimalt. Frankrigs udebanetrøje har naturligvis denne inovative teknologi inkoorporeret.

Ligeledes har trøjen selvølgelig Nike's Dri-FIT-teknologi der hjælper med at transportere sved væk fra kroppen, og som derfor holde spilleren tør.

Trøjen er syet efter en ny metode, der gør at den er 20 % stærkere end den tidligere model.

Du har allerede nu muligheden for, at forbestille trøjen så du kan være en af de første i Danmark, der kan iføre sig den nye Frankrig Udebanetrøje. Trøjen har forventet levering ultimo marts.

Frankrig - Udebanetrøje 12/13 FORUDBESTILLING

Frankrig - Udebanetrøje Børn 12/13 FORUDBESTILLING

Naturligvis er der også på Frankrigs udebanetrøje et originalitetsmærke. En lækker detalje som er ved at blive standard på trøjer. Nikes Authentic mærke er specielt lækkert udført med en sikkerhedstråd i glimtende sølv, som man kender det fra pengesedler - så er du sikker på, at du står med et ægte Nike-produkt mellem hænderne.

I næste uge skal Frankrig spille i Bremen mod Tyskland. Tyskland stiller op i deres nye flotte grønne Tyskland udebanetrøje, og det virker ikke usandsynligt at franskmændene også vælger, at give premiere til deres udebanesæt. Forudsætningerne for, at to af verdens bedste landshold kan møde hinanden i to af markedets smukkeste trøjer er der i hvert fald.

Hvad synes du om den nye franske udebanetrøje? Er du fan af Les Bleus? Hvor langt tror du de når ved EM? Fortæl os din mening i kommentarfeltet!