Normalt kan reserveholdskampe mellem Premier League-hold måske godt virke lidt uinteressante - men ikke da Arsenal og Norwich's reserver tørnede sammen, hvor vi faldt over to enddog meget interessante støvler; Den ene er en blackoutet støvle, og den anden er lavet til en helt anden sportsgren. Hvad er det nu for noget? Læs med her og find ud af det.

Andrei Arshavin har altid været fast Mercurial-mand, og det virker oplagt, at Nike vil bruge ham til at teste nye modeller af deres Mercurial-kollektion når de professionelle tester støvlen for at kunne give deres mening til kende.

For nylig trænede russeren i et par blackoutede støvler der minder mistænkeligt meget om de støvler, vi også har set Ronaldo træne i flere gange. Da Arsenals reserver mødte Norwich's ditto valgte den russiske superstjerne også at spille i de sorte støvler - og jo mere vi ser, des mere synes vi det tyder på, at der er en ny generation af Vapor på vej - og da den nuværende hedder Vapor VII er det nærliggende at tro at en eventuel ny model vil hedde Vapor VIII.

Modsat de mixed sole-støvler, som vi har set Ronaldo optræde i, så liger det på billederne at Arshavin spiller i en ren FG-støvle. Ud fra de sparsomme billeder vi har set indtil videre kunne det også godt lige at Nike er i gang med at vende til nogle af de dyder, der gjorde de første Mercurial Vapor-støvler så populære - nemlig en ultralav vægt, præcist touch og et hurtigt knopsystem.

Eftersom vægten på de seneste Mercurial-støvler har vejet godt til i forhold til bl.a. Adizero og Puma v1.11 SL, er det vores gæt at Nike har taget konsekvensen og skåret en del af vægten i forhold til den nuværende Superfly. Man vil nok forsøge, at tage kampen på vægt op med Adidas' Adizero, og selv om Nike har holdt længe på, at knopsystemet er en lige så vigtig faktor som lav vægt, så gætter vi på, at der vil komme en vægtreduktion på den nye støvle.

Nøjagtigt som på Ronaldos blackoutede støvler, har Arshavins fodtøj også en bund af glasfiber. Samtidig ser støvlens snude noget mere spids ud end den nuværende Nike Superfly III - noget vi også har bemærket på Ronaldos Superfly III Hvid/Sort/Neon, som vi så nærmere på i weekendens støvlespots.

Spændende ser støvlen i hvert fald ud, og mon ikke vi i de kommende uger vil se flere og flere traditionelle Mercurial-spillere i denne støvle?

Den russiske elegantier virkede i hvert fald til at føle sig godt tilpas i sin nye støvle - han scorede nemlig to mål i kampen der endte med 5-0 til the Gunners.

Her på Unisport-redaktionen kiggede vi i samme kamp også en ekstra gang på Arshavins holdkammerat Carl Jenkinsons støvlevalg i kampen. Det engelske talent spillede nemlig i et par Adidas støvler, der ved første øjekast lignede en ny variant af AdiZero.

Efter at have kigget lidt nærmere på støvlen, blev det dog tydeligt at Jenkinson havde valgt at spille i rugby-modellen RS7. En flot farvevariant af Adidas' speedstøvle, som faktisk kun er lavet til at spille rugby i, og som desværre ikke kommer på det danske eller nordiske marked som følge heraf.

Hvad er dine forventninger til den formodede nye Vapor? Tror du at den bliver i samme vægtklasse som AdiZero? Fortæl os din mening i kommentarfeltet herunder.