Et klassisk look til PUMA ONE

29.09.2017

Skrevet af Claus

PUMA præsenterer en klassisk sort farvevariant til den innovative PUMA ONE støvle. Hvis du gerne vil nyde de nyeste teknologier og innovationer, mens du samtidig ser stilet ud på banen, så er den nye PUMA ONE støvlen til dig. Tjek den ud!

Med lanceringsmodellen og den seneste chrome version har PUMA præsenteret nogle moderne farvevarianter til den moderne støvle, som ONE er. I dag giver det tyske brand den innovative støvle en klassisk farvevariant, som giver den et mere old school look. Den nye PUMA ONE er overvejende sort med en grålig reflektiv Formstripe på ydersiden og et hvidt PUMA Cat logo på indersiden.

Teknologisk set er støvlen magen til de tidligere PUMA ONE versioner. Letvægtstøvlen øger FAST-delen, men holder sig til FIT med evoKNIT sokken og FEEL med en tæt mesh konstruktion på fronten af overdelen, som øger fod-til-bold friktionen for et forbedret touch. Samtidig holder den sig også til sin evoSPEED arv, da sålen på den sorte PUMA ONE kommer med aflange knopper både foran og bagved, til acceleration, såvel som enkelte runde knopper for cirkulære bevægelser.

Køb dit par PUMA ONE fodboldstøvler lige her.