Joma er et af fodboldtrøje-markedets lidt mindre kompetanter, men de laver nogle meget spændende og flotte fodboldtrøjer. Vi har netop nu mange af Jomas trøjer til regulær spotpris.

Joma blev stiftet i 1965 af Fuctuoso López, med interessen for at lave sportsko, fodboldstøvler, fodboldudstyr, fodboldtilbehør og sportsinspireret hverdagstøj. Man startede blødt ud med en produktion af fodboldstøvler, med kun 8 ansatte. På bare tre år varr man nødsat til at udvide til en reel fabrik på over 500 kvm., hvor der nu var 20 ansatte.

Mærket var helt fra den spæde start en stor succes og især på det hjemlige marked var der stor interesse for dette nye mærke og op igennem 1970’erne byggede man videre på den gode start. I 1980 havde Joma fået hele 70 fastansatte og man havde udvidet til en produktionshal på hele 2000 kvm. Samtidig fik man øje for selv at udvikle teknologier, der kom atleter til gode. I 1987 resulterede det i CPC (Control Press Chamber), som bliver introduceret i Jomas nyeste fodboldlinie.

8 år efter man åbnede den nye produktionshal er denne allerede blevet alt for lille, og man er nødt til at åbne endnu en fabrik, som samtidig også bliver Jomas hovedkvarter. Med en størrelse på 65.000 kvadratmeter satser man stort, men har også alene her ansat over 100 mand. Samme år skrev man også kontrakt med Martin Vazquez, fra Real Madrid, og Francisco fra Sevilla. Året efter fulgte store stjerner som Soler og Beguiristain fra F.C. Barcelona og den tids bedste spanske angriber, Emilio Butragueño fra Real Madrid.

Alfonso Perez, fra Real Madrid spillede med Joma-støvlen ’512’, som af et anerkendt spansk sportsmagasin blev kåret til den bedste støvle på markedet det år. Blandt andet på grund af 512-støvlens succes, så var Joma den bedst sælgende fodboldstøvle i Spanien i 1992 og flere år frem.

Sidenhen var levede mærket en lidt mere anonym tilværelse, men siden årtusindskiftet har man målrettet tegenet sponsorater med klubber over hele Europa. Ligeledes er Joma blevet leverandør til både det honduranske og nicaraguanske fodboldlandshold.

En del klubber i Europa er begyndt, at spille i Joma. I Storbritannien er man begyndt, at tegne sponsorater med klubber fra de lavere divisioner, for på den måde, at komme ind på det store trøjemarked i fodboldens hjemland.

Vi har flotte, og anderledes Joma fodboldtrøjer fra skotske Queens Park og engelske Shrewsburuy Town. Du har også mulighed for, at sikre dig en helt unik trøje fra den honduranske klub C.D. Motagua.

Ligeledes har vi også Joma fodboldtrøjer fra mærkets egen hjemstavn. Michael Laudrups tidligere klub Getafe har i år en meget speciel udebanetrøje. Den er neongul, med blå detaljer forskellige steder på trøjen - og så er Burger Kings logo på maven, det er ikke noget man ser hos mange klubber.

En af de mest signifikante trøjer vi har i vores store udvalg af fodboldtrøjer er den honduranske klub C.D. Motaguas hjemmebanetrøje. Klubben er en af de mest succesfulde i Honduras, og historisk set har klubben altid været en magtfaktor i det lille mellemamerikanske land. Motagua kommer fra hovedstaden Tegucigalpa, og er lige nu forsvarende mester i Honduras.

Du kan nu sikre dig disse fantastiske Joma fodboldtrøjer med priser ned til bare 99,-.

Standard Liege hjemmebanetrøje 99,-

Queen's Park hjemmebanetrøje 99,-

Getafe hjemmebanetrøje 99,-

Getafe udebanetrøje 99,-

Murcia hjemmebanetrøje 99,-

Murcia hjemmebanetrøje børn 99,-

C.D. Motagua hjemmebanetrøje 99,-

Hvad synes du om Jomas trøjer? Hvilken trøje er din favorit? Fortæl os din mening i kommentarfeltet herunder