Til sommer skal Cristiano Ronaldo & co forsøge, at hente den første guldmedalje hjem til Portugal. Til den lejlighed har Nike lavet en af de flotteste Portugal fodboldtrøjer i mange år.

Når Portugal til sommer møder Danmark ved EM i Polen og Ukraine, vil de portugisiske verdensstjerner med stor sandsynlighed løbe på banen i deres nye flotte udebanetrøje. Danmark har nemlig hjemmebanefordel i kampen, og kan derfor vælge om man vil stille op i hjemme- eller udebanedragt.

Nike har gjort sig umage for, at lave en helt speciel trøje. Den er, nøjagtigt som de seneste års portugisiske udebanetrøjer, lavet i en hvid grundfarve, men med grønne og røde detaljer.

Det første der springer i øjnene er naturligvis det store røde- og grønne kors der er på trøjens midte. Dette er lavet som en hyldest og en reference til det meget katolske portugisiske folk. Faktisk er mere omtrent 85 af portugiserne romersk katolske.

Flere gange har man også kunne se megastjernen Cristiano Ronaldo have en halskæde med et kors i, så der er ingen tvivl om at religionen har en stor indflydelse i Portugal.

Bortset fra korset, er trøjen lavet i et meget simpelt hvidt design. Man har valgt at lave en rund hals, men med en lille forhøjning i nakken. Godt ser det ud!

Lige siden VM i Sydafrika har Nike lavet deres landholdstrøjer af 96 % genbrugte plastic flasker. Dette gør sig naturligvis også gældende for den nye Portugal udebantrøje.

Trøjen er naturligvis lavet i Nike's Dri-FIT teknologi der hjælper med, at transportere sved væk fra kroppen og derfor holde spilleren tør.

Naturligvis er der også på Portugals nye udebanetrøje et originalitets stempel. En lækker detalje som er ved at blive standard på trøjer. Nikes Authentic mærke er specielt lækkert udført med en sikkerhedstråd i glimtende sølv, som man kender det fra pengeseddeler.

Tror du Portugal kommer langt ved EM? Hvad synes du om den nye portugisiske udebanetrøje? Fortæl os hvad du mener i kommentarfeltet nedenfor.