Søndag eftermiddag er der Carling Cup Finale når Liverpool møder Caradiff City. Vi har fået et parti helt specielle Carling Cup Finale t-shirts og halstørklæder hjem, så du kan støtte Liverpool i kampen om det legendarisk Football League Cup trofæ.

Ingen anden klub har vundet Carling Cupen lige så mange som Liverpool. LFC har har vundet turneringen hele syv gange siden turneringen blev grundlagt i 1960. Sidste gang Liverpool stod øverst på sejrskamlen var i 2003, hvor det blev til en 2-0 sejr over rivalerne Manchester United.

Kenny Dalglish, klubbens nuværende manager, går også under navnet King Kenny. Han var med til, at fejre de første fire Carling Cup triumfer som spiller. De kom lige efter hinanden i 1981-84, og denne unikke Carling Cup trøje, viser da også klart at Dalglish kommer til Wembley igen.

Midt på trøjen står der med stor skrift The King Returns - Kongen vender tilbage. Øverst er der en kongekrone med intiallerne "KK" - King Kenny. At Liverpools fans har store forventninger til Kenny Dalglish kan der vidst ikke være nogen som helst tvivl om.

Det er første gang at Liverpool vender tilbage for, at spille på det nye Wembley. Cardiff City har derimod hyppigt gæstet det nye Wembley, faktisk er det fjerde gang på lige så mange år at waliserne skal spille på verdens vel nok mest mytiske stadion.

Liverpool kvalificerede sig til finalen efter en dramatisk semifinale duel med Manchester City. Man sikrede sig et godt udgangspunkt i den første kamp i Manchester da Steven Gerrard lavede kampens eneste mål på straffespark. Returkampen i Liverpool udviklede sig til et sandt drama, da de lyseblå fra Manchester kom foran både 1-0 og 2-1, mod slutningen af kampen fik waliske Craig Bellamy puttet bolden i kassen, så King Kenny & co kunne booke billetten til London.

The Reds er kendt for, at have en helt fantastisk fanopbakning, og der vil utvivlsomt også være fest på lægterne søndag eftermiddag, når kampen fløjtes op.

I denne anledning har vi fået både en specielt t-shirt og et tørklæde hjem. De koster hver især kun 99,-.

Liverpool - Carling Cup T-shirt 99,-

Liverpool - Carling Cup Halstørklæde 99,-

Du skal skynde dig, hvis du vil sikre dig enten en trøje eller et halstørklæde fra denne helt særlige kollektion.

Hvad tror du finalen ender? Lykkedes det for King Kenny, at få Carling Cupen med hjem til Anfield? Del din mening med hele verden i kommentarfeltet