Mød Nike X EA Sports Hypervenom 3 | Den sål der!

18.09.2017

Skrevet af Claus

Det er ved at være tid folkens! En årlig begivenhed som for os og millioner rundt om i verden er større end jul, halloween og påske tilsammen. FIFA 18 lancerer snart og for at fejre det har Nike udgivet en Limited Edition EA Sports Hypervenom 3. Kærlighed til alle aspekter og nuancer af fodbold.

Sidste år introducerede Nike den første EA Sports fodboldstøvle nogensinde og nu ser det ud de har gjort det til en årlig tradition. Med Mercurial fra 2016 fremhævede de en old school 8-bit graphic, men i år spoler de frem til æstetikken i 2018 og frem. Den grafiske behandling på overdelen er derfor inspireret af "Real Player Motion Technology", som EA Sports vil introducere for første gang nogensinde i FIFA 18.

Du kan skrive dig op her og få besked når støvlerne kommer til salg. De vil blive frigivet eksklusivt på vores side den 25. september.

Det er tydeligvis mere avanceret end hvad jeg kan forklare, men dybest set øger denne nye motion teknologi nøjagtigheden både af hvordan spillerne ser ud og hvordan de føles at spille med i spillet. Denne data blev indsamlet ved at Cristiano Ronaldo og andre store spillere blev iført motion capture dragter og da først EA havde denne information skabte de en speciel wireframe grafik til at matche spillernes bevægelser. Dette wireframe look er blevet overført til overdelen og mere specifikt til strike zonen på Hypervenom, som giver dig et dynamisk og radikalt look. Det kan være svært at se fra afstand, men hvis du har støvlen i hånden eller bladrer igennem vores galleri nedenfor, så får du virkelig indtrykket af detaljerne.

Fortsættes nedenfor.

Det er imidlertid lige meget hvor iøjefaldende den neon farvede overdel er, fordi højdepunktet ved støvlen er, ligesom det var sidste år, designet på sålen. Nike har taget den samme iriserende farve og overført den til Hypervenom's ydersål, og hvis du spørger mig, så ser den endnu vildere ud end tidligere. Detaljerne og split-toe Hypervenom sålen giver kun endnu mere dynamik.

På trods af at være et limited edition produkt, så har Nike for første gang nogensinde også lavet dem i børnestørrelser, såvel som voksenstørrelser. 3000 par er tilgængelige på verdensplan til voksne og 1000 par vil blive lavet i børnestørrelser. Nike x EA Sports Hypervenom 3 vil blive båret af Edinson Cavani og Mauro Icardi senere på måneden, men du kan allerede få dem i FIFA fra den 20. september. Derudover vil der også være en speciel trøje tilhørende denne lancering. En ret fed måde til at gennemføre sit look!

Se hele vores udvalg af fodboldstøvler her.