adidas Finale Berlin klar til knockout-fasen i Champions League

20.02.2015

Skrevet af Jonas

adidas har i dag løftet sløret for deres seneste udgave af deres kampbold til Champions Leagues knockout-fase - den hedder adidas Finale Berlin, og er naturligvis inspireret af finalebyen, som de 16 tilbagværende hold håber at skulle spille i d. 6. juni.

Efter en lang vinterpause er Champions League atter tilbage, og til den spændende knockout-fase har adidas løftet sløret for deres seneste officielle kampbold - adidas Finale Berlin. Den har ladet sig inspirere af finalebyen (jep, det er Berlin...!), og kommer til at rulle, når CL sparkes i gang igen tirsdag aften og hele vejen til finalen.

Forudbestil din adidas Finale Berlin lige her - kun 1.099,- kr.

Designet på bolden er blevet inspireret af den dynamiske, unge og hippe scene i Berlin., og de ikoniske Champions League-stjerner er blevet beklædt med en masse farver, der indfanger Berlins ungdommelige og frie kunstkultur. Og nå ja, grafitti. Masser af grafitti. Byens officielle symbol, Berliner Bär - en bjørn - er også med, og det hele bliver toppet af med et billede af Brandenburger Tor på boldens centrale stjerne.

Under kølerhjelmen er alt som det plejer - bolden er lavet med stjerneformede paneler, der er varmet sammen, og er stadig udstyret med en nubret overflade, der sikrer d'herrer Messi, Robben og alle de andre dribleglade spillere maksimal kontrol med fodbolden. Og vi er nok ikke alene om at glæde os til at se adidas Finale Berlin OMB rulle igen. Kom nu, tirsdag aften...