Få fodboldklubber har igennem tiden haft lige så stor succes som Liverpool Football Club. Klubben blev grundlagt i 1892, efter en uoverenstemmelse mellem Everton FCs bestyrelse, og præsidenten John Houlding.

Oprindeligt hed klubben faktisk Everton Athletic, men det ville det engelske fodboldforbund ikke gå med til, så man omdøbte klubben til Liverpool FC.

Klubben voksede hurtigt, og der gik ikke mange år inden de røde fra Beatles-byen manifesterede sig som en magtfaktor i toppen af engelsk fodbold. Op igennem det forrige århundrede blev Liverpool engelsk mester hele 18 gange.

Traditionelt har klubbens trøje været rød, men det var først i starten af tredserne at shorts og strømper skiftede farve fra hvid til det nuværende røde.

Liverpool er kendt for sin store fanbase, og endetribunen "The Kop" er en af de mest legandariske og mytiske tribuner i hele fodboldverdenen.

For de fleste fans er det naturligvis vigtigt, at vise sin støtte til klubben ved, at bære noget af det officielle merchandise.

Liverpools tøj har den sidste håndfuld år været lavet af Adidas.

Faktisk har Adidas været the Reds' officielle trøjesponsor af to omgange. Først var Adidas leverandør af tøj til Merseysideklubben fra 1985-1996, og igen fra 2006.

Sponsoratet stopper dog ved udgangen af denne sæson. Liverpool har underskrevet en rekord stor aftale med det amerikansk baserede Warrior Sports.

Mange Liverpool-fans har en særlig forkærlighed for Adidas' tøj, da det var i trøjer fra det tyske mærke at Liverpool sidst formåede at vinde den bedste engelske række.

Det er derfor med en hvis ambivalens at mange Liverpoolfans nu ser klubben skifte væk fra Adidas.

Hos Unisport kan du lige nu sikre dig Liverpool træningstøj fra Adidas med 25 % besparelse.

Liverpool Hættetrøje Sort/Navy 449,-

Liverpool Track Top Rød/Sort 449,-

Liverpool Track Top Rød/Sort Børn 336,-

Liverpool Track Top Sort/Grå 449,-

Liverpool Track Top Hvid/Sort Børn 299,-

Liverpool Hættetrøje Lynlås Grå 449,-

Liverpool Windbreaker Rød 399,-

Liverpool Jakke College 486,-

Liverpool Træningsbukser Grå 224,-

Liverpool T-shirt The Kop Hvid 186,-

Liverpool T-shirt Bordeaux 186,-

Liverpool T-shirt Sort med Print Børn 111,-

Hvad synes du om Liverpools træningstøj fra Adidas? Synes du godt om, at the Reds nu skal spille i et mindre og forholdsvis ukendt mærke? Hvilken Liverpooltrøje er din favorit? Del din mening i kommentarfeltet herunder.