Den nyeste farvevariant af Predator AdiPower er kommet. Denne gang er støvlen blevet neonfarvet og blå. Vi tager et nærmere kig på den nye variant af Adidas' powerstøvle.

Vores fotograf har kigget nærmere på den nye flotte variant af AdiPower, som allerede nu kan forudbestilles med forventet levering i april.

Adidas Predator AdiPower er en støvle der ses på fødderne af mange af verdens bedste fodboldspillere. Adidas har gjort meget for at eksponere denne støvle - og ikke mindst for at tage kampen op med markedets øvrige powerstøvler.

De sidste par uger er en del af Predator-kollektionens topspillere set i denne nye frække farvervariant af AdiPower.

I weekenden spillede bl.a Robin van Persie i den nye støvle. Hos Real Madrid har mange af stjernerne også taget godt i mod den nye Adidas Predator AdiPower neon/blå, og både Kaká, Arbeloa og Ricardo Carvalho er begyndt at bruge den støvle - som faktisk også har været på fødderne af Xavi fra FC Barcelona.

Adidas Predator AdiPower FG neon/blå FORUDBESTILLING 1529,-

Det mest fremtrædende ved Predator kollektionen har altid været dens swerve element. Swerve elementets formål er at få bolden til at skrue mere, men det gør også førsteberøringen noget lettere.

Støvlerne er lavet med et asymmetrisk snøresystem, som er giver en større og mere plan sparkeflade for et bedre træf på bolden. De tre Adidas striber på ydersiden er lavet i hårdt blå plastik, som gør, at denne model visuelt skiller sig ud. Overdelen er lavet i et tyndt lag Tauruslæder, som har været meget omtalt. Det er dog ganske blødt, og i særklasse holdbart.

Adidas Predator AdiPower er ligesom den ekstremt lette Adidas F50 AdiZero udstyret med Sprintframe. Selvom det ikke gør den helt ligeså let som AdiZero, så er der mange, som tiltales af denne blot 65 gram tungere fodboldstøvle.

Predator er også udstyret med en såkaldt PowerSpine-skinne under foden. Ideen med dette er at stive foden af, så det bliver sværere at bøje foden bagover. Et koncept man også kender fra fingersave målmandshandsker, således at man ikke mister kraft i sit spark.

Udover topmodellen får vi også adskillige takedown-modeller af Adidas Predator AdiPower Neon/Blå. Det er væsentligt billigere støvler der har det samme flotte design som topmodellen

Mange steder landet over er klubberne begyndt, at lade de yngeste årgange spille på kunstgræs året rundt. Derfor får vi en særlig udgave af støvlen, der er beregnet til spil på kunstgræs.

Til de spillere, for hvem det ikke er så vigtigt, at støvlen har en stor ydeevne, men godt kan lide et flot design får vi denne udgave af AdiPower i den populære Absolado udgave.

Adidas Predator Absolado FG neon/blå Forudbestilling 509,-

Adidas Predator Absolado Børn FG neon/blå Forudbestilling 424,-

Adidas Predator Absolado Børn AG neon/blå Forudbestilling 424,-

Hvad synes du om Adidas Predator AdiPower kollektionen? Kan du lide den nye farve? Hvad er din favorit Predator? Giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor.