Sidste efterår lancerede engelske MetaSox deres revolutionerende sokker med det meget omtalte Impact Pad på vristen. Nu er der noget i gærde, og vores venner fra MetaSox har fortalt os, at der er noget på vej, som vi skal glæde os meget til.

Det vil vi meget gerne dele med jer og geare op til at der kommer en stor leverance på lager hos os. Derfor har vi sat en lille teaser-video sammen, så I kan komme med et bud på, hvad det egentlig er der kommer til at ske.

MetaSox er som bekendt en sok udstyret med det meget innovative Impact Pad. Dette er en silikonebelægning, som er designet til at give spilleren de 3 P'er: Power, Precision og Protection.

Ekstra Power kommer af, at Impact Pad'et er lavet med et silikonemateriale, som trækker sig sammen og bliver meget hårdt, når man rammer bolden. Dette giver en god rebound-effekt – og når bolden slipper foden igen, udvider materialet sig og frigiver endnu mere kraft.

Samtidig skal MetaSox give større præcision, hvilket kommer sig af, at Impact Pad'et giver et større sweet spot på vristen – altså simpelthen en større, plan sparkeflade, og det giver i sidste ende mere præcision.

Det allerbedste ved Impact Pad er, at det yder fremragende beskyttelse til de udsatte metatarsalknogler i midterfoden. Selv om det “blot” er en silikonebelægning, så kan det faktisk modstå op til 40 newtons kraft. Standarden for en benskinne er, at den skal kunne modstå mellem 30 og 80 newton, så Impact Pad'et er enormt stærkt.

Disse sokker har revolutioneret fodboldmarkedet, og nu er der så endnu mere spændende på vej – men hvad kan det være? Del meget gerne dine gæt og tanker med os i boksen herunder, og fortæl os ikke mindst hvad du synes om MetaSox.