Barca og Atletico får et camouflage look

12.09.2017

Skrevet af Claus

Som opfølgning til gårsdagens udgivelse af Roma og Inter 3. trøjerne, præsenterer Nike 3. trøjerne til Atletico Madrid og FC Barcelona. Trøjerne indeholder samme forrygende camouflage design, som de andre store Nike klubbers 3. trøjer.

Både Atletico Madrid og FC Barcelona sigter efter at snuppe tronen fra deres rivaler Real Madrid i La Liga og UEFA Champions League. I dag har Nike udgivet de spanske klubbers 3. trøjer, som de vil bære på vejen mod succes i denne sæson.

Fortsættes nedenfor.

Vi starter med den catalanske klub, hvor den nye FC Barcelona 2017/18 3. trøje introducerer et nyt look til klubben, som er baseret på Nike's nye globale camo mønster skabelon. Barca trøjen er mørkerød ('Night Maroon') og Swoosh detaljerne er orange ('Hyper Crimson'). Orange fremgår også i form af en tynd stribe der løber ned langs begge ærmer på Barcelona 2017/18 3. trøjen. Og som et personligt touch, så indeholder mønsteret på trøjen faktisk Gaudí inspirerede mosaik elementer, som også er repræsenteret på indersiden af ærme striben.

Hvis du vil støtte Messi og co., så køb din Barca trøje lige her.

Nike har leveringsproblemer i hele verden på deres fantrøje, hvilket betyder det kun er den professionelle "Vapor" model der er tilgængelig lige nu. Så det er altså ikke os der prøver at snyde jer, fordi i er Barca fans.

Lige som på Barca trøjen indeholder Atletico Madrid 2017/18 3. trøjen Nike's diskrete camo tema. Den moderne trøje er hovedsageligt 'Space Blue' med 'Laser Pink' detaljer i form af Nike- og sponsorlogoet på fronten, såvel som en tynd linje på hvert ærme. Den nye Atletico trøje inkluderer også det nye klub logo, nøjagtig ligesom hjemme- og udebanetrøjen. Det her camo mønster ser så fedt ud og jeg ser personligt frem til at se Antoine Griezmann shine i den her i Champions League kampene.

Køb dine Atletico Madrid trøjer lige her, lige nu.