Det varede ikke mange kampe, før Cristiano Ronaldo skiftede fra sine signatur CR7 Superfly til en anden farve – men man må sige, at det ikke var for hvilken som helst farve. Cristiano Ronaldo spiller nu med den hvid/sort/neongule Superfly III på fødderne, og den kan du få et bedre kig på her.

For at tage et nærmere kig på Ronaldos nye Superfly III Hvid/Sort/Neongul har vi lavet et kampagneunivers, hvor du kan opleve den nye, svært elegante farvevariant af Nikes ekstremt populære Mercurial-serie.

kampagnesiden kan du både se en lækker video, flotte billeder og sågar hente et par fede baggrundsbilleder til din PC eller Mac – så er du helt opdateret med den nyeste Superfly på dit skrivebord.

Som fast Mercurial-bruger siden sine teenage-år, har Cristiano efterhånden gjort siloen til en del af sit image, og mange forbinder direkte Mercurial Vapor Superfly-navnet med den dygtige portugiser. Ronaldo lader da også til at være glad for den speed og præcise boldkontrol, som Superfly III tilbyder – måske også fordi farven er perfekt til hans Real Madrid-dragt.

Helt i tråd med Mercurial-ånden har Nike lavet Superfly III for at give spilleren en unfair fordel i forhold til sine konkurrenter, således at man er hurtigst på de første meter. Dette opnås ved hjælp af et knopsystem, der er skræddersyet til fart og acceleration, og som bl.a. har to, bevægelige NikeSENSE-knopper under sålen, der kan bevæge sig alt efter hvor meget tryk der kommer på dem.

Overdelen på Superfly III er lavet af Teijin mikrofiber, som samtidig har fået Flywire inkorporeret. Denne teknologi gør, at mikrofiberen kan slibes helt tynd, og dette giver en enormt præcis boldføling – så både du og Cristiano Ronaldo kan lave alle de flotte finter.

Klik dig forbi vores store Superfly III Hvid/Sort/Neongul-univers og se videoen, de lækre billeder og få dig en ny screensaver til din computer!

Hvad synes du om den nyeste farve af Superfly III – og synes du Ronaldo har lavet et godt valg ved at skifte fra sin specielle CR7-støvle over til denne her? Del meget gerne din mening med os i kommentarfeltet herunder nyheden.