Nye camouflage-tredjetrøjer til Roma og Inter

11.09.2017

Skrevet af Frederik

Champions League er på trapperne, og det betyder, at Nike så småt begynder at præsentere brandets tredjetrøjer til denne sæson. The Swoosh starter med deres to italienske klubber og præsenterer et smukt camouflage-design.

Begge klubbers tredjetrøjer er designet ud fra Nikes camouflage-skabelon, der indholder et camo-print, som vil præge både trøje og shorts. Trøjerne kommer lige i tide til Champions League, hvor AS Roma skal i aktion, og derfor vil den nye Roma 2017/18 tredjetrøje hovedsageligt blive brugt på italienernes udebaneture i Europa. Men Roma kommer faktisk til at bruge trøjen for første gang på hjemmebane mod Hellas Verona den 16. september, inden de rocker den i Champions League. Som du kan på billederne, er Romas tredjetrøje mørkebrun med camo-grafik og lækre orange detaljer.

Du kan få fingrene i den nye AS Roma tredjetrøje lige her fra den 12. september.

Fortsættes nedenfor.

Selvom Inter ikke har kvalificeret sig til europæisk fodbold i år, stormer Nerazzurri derudaf i Serie A, og efter at have vundet alle tre kampe indtil videre ser situationen helt ok ud for Luciano Spallettis tropper. Og nu får alle Inter-fans endnu en ting at glæde sig over. Den nye Inter Milan 2017/18 tredjetrøje indeholder det iøjnefaldende camo-design med nuancer af 'thunder blue'. En fed detalje er også, at der er skrevet "INTER" under spillernumrene på ryggen af trøjen. Alt i alt er trøjen er kæmpe skridt op i forhold til sidste sæsons tredjetrøje, og den nye Inter-dragt er min personlige favorit mellem de to nye italienske tredjetrøjer fra Nike. Er du enig? Hvilken er din favorit?

Hvis du vil støtte Icardi og co., kan du få fingrene i den nye Inter tredjetrøje lige her fra den 12. september.