Puma har sat Thierry Henry ned og lavet et interview med ham om det at være fodboldspiller, og det er der indtil videre kommet tre små, hyggelige videoer ud af, hvor de får malet et lidt mere nuanceret billede af Henry som spiller.

Der er ingen tvivl om, at Thierry Henry er en legende for både Arsenal og Frankrig, og derfor var der også rigtig mange der blev glade, da han vendte tilbage til den allerstørste scene i Premier League, hvor han tørner ud for Arsenal lidt endnu.

Henry har lagt fremragende ud, og har allerede noteret sig for 2 mål indtil videre. Det er uden tvivl også en god ting for de yngre spillere i Arsenal, at en af de bedste angribere i klubbens historie er omkring dem på træningsbanen og kan lære lidt fra sig.

For at komme lidt bag om Thierry Henry, har hans sponsorer, Puma, lavet et interview med ham, hvor de bl.a. hører lidt ind til hvordan det har været at vende tilbage til presset i Premier League, samt hvordan Henry formår at være som cool og afmålt som tilfældet er.

Se de afslappede interview med den franske Arsenal-legende her – og glem ikke at tage et kig på Henrys foretrukne, nye støvler Puma King SL, som ifølge Henry selv er de bedste fodboldstøvler han nogensinde har spillet i – og med både lav vægt samt komfort og touch i verdensklasse kan der meget vel være noget om det.

Hvad synes du om interviewet med Henry, og synes du det var et klogt valg at tage tilbage til Arsenal? Giv meget gerne din mening til kende, eller skriv en hyldest til en af de største angribere i Premier League i nyere tid. Det er op til dig, og ordet er dit i kommentarsporet herunder nyheden.