Flot i pink | Ny Mizuno Rebula farve opdatering

08.09.2017

Skrevet af Claus

Mizuno har altid været kendt for at lave højkvalitets læder støvler, og deres seneste Rebula Made in Japan er ingen undtagelse. Gør dig klar til en af de mest iøjefaldende fodboldstøvler på markedet.

Som opfølgning til udgivelsen af den første Rebula model for et par måneder siden, er det japanske brand Mizuno klar med en ny farvevariant til kvalitetsstøvlen, der er en del af 'Made in Japan' serien. Med 'Made in Japan' serien får du det allerbedste. Serien indeholder håndlavede støvler, hvor hver eneste støvle er underkastet en intens kvalitetskontrol. Desuden bruger Mizuno også udelukkende materiale af højeste kvalitet gennem deres fremstillings process.

Rebula er til spilleren der kun ønsker det bedste. Det er til den adrætte spiller, som dikterer tempoet med ren elegance og effektivitet. Og nu kan du også få alt dette i en helt ny og fantastisk lyserød farvevariant.

Fortsættes nedenfor.

Den nye Mizuno Rebula V1 Made in Japan kommer i en ret vild farvevariant, med 'Pink Glow' som hovedfarve med sorte og 'Green Gecko' detaljer. Uden tvivl en af de mest specielle støvler i 2017. Designet til spilleren der kontrollerer og dikterer spillet, indeholder Rebula en premium kænguru læder overdel uden nogen tydelige syninger takket være firmaet CT Frame. Teknologisk set er støvlen magen til de tidligere Rebula udgivelser, så nu har du muligheden for at spille med maximum komfort i både en skrigende pink og en klassisk sort farvevariant af Mizuno Rebula V1.

Er du vild med den pink Rebula eller foretrækker du sorte støvler. Uanset hvad, så har vi hvad du leder efter. Køb dine Mizuno støvler lige her.