Der var som altid gang i de store ligaer i weekenden, og det bød traditionen tro på en omgang spændende støvlespots. Weekendens kampe bød på alt lige fra adiPure 11Pro, Puma King SL og endda et enkelt eksemplar af Hummel Old School.

Den tidligere FC Midtjylland-stjerne Mohamed Zidan fik i slutningen af januar måned sit ønske opfyldt, da han fik en leje-aftale med sin tidligere klub, Mainz i stand. Her lader det til at Zidan hurtigt har fundet spilleglæden igen, da han i weekends kamp fandt vej til netmaskerne med hjælp fra sine Puma - Velocity 1.11 FG Gul/Lilla.

Fiorentina's supertalent Stevan Jovetic var god for 2 mål, da han eksekverede to forsøg fra 11-meter pleten i sine Nike - Tiempo Legend IV FG Hvid/Rød, som han benyttede for første gang i kamp.

I det intense opgør mellem Manchester United og Chelsea, faldt der på samme vis 2 mål i kampen på straffespark. Begge unyttede Wayne Rooney til perfektion i hans altid trofaste Nike - Total90 Laser IV SG Sort/Pink.

Andensteds i England mødte ligaens førehold Manchester City, Fulham. Her debuterede leje-svenden David Pizarro i City-trøjen, ligeledes debuterede han i de nye Adidas - adiPURE 11Pro FG Hvid/Sort.

I opgøret mellem Palermo og Atalanta var der endnu en adiPure 11Pro på spil, denne fandt vi på fødderne af Luca Cigarini som han i dagens anledning foretrak til fordel for Nike Tiempo-kollektionen som han indtil for ganske nyligt befandt sig i.

I den hollandske hovedstad måtte Christian Eriksen og resten af Ajax-mandskabet se sig slået af FC Utrecht, hvor en aldeles velspillende Edouard Duplan stod for begge mål i kampen. Franskmanden overvandt nærmest alene Amsterdam-klubben i sine Puma - Power Cat 1.12 FG Hvid/Blå, som han ser ud til at finde sig rigtig godt tilpas i.

I Tyskland så vi Stuttgart's Cristian Molinaro træde på banen i hvad vi først troede var en Hummel - Old School Star FG Sort/Hvid K-Skind. Molinaro har ellers tidligere været at finde i Tiempo-kollektionen, og ved et nærmere kig viser det sig da også, at Molinaro har customized sin Tiempo Legend IV Sort/Hvid, hvilket kan ses på overdelens syninger, sålens form samt støvlens pløs. En interessant ombygning af støvlen, og det er ikke hver dag man ser spillere sy Hummel-logoer på støvlerne. Tak til vores bruger "Hej" for den skarpe heads up.

I sidste uges midtuge spot, havde vi islændigen Gylfi Sigurdsson med idet han havde valgt at holde fast i den forrige Adizero-kollektionen. Nu har han dog lavet skiftet til den nye MiCoach-kollektion, som han endda profiterede med et mål.

Den trofaste Puma King spiller, Andrea Caracciolo var i weekendens kamp at finde i Puma - King Finale SL FG Hvid. Novara-spilleren har som sĂĄ mange andre Puma King spillere, altsĂĄ taget den super lette klassiker til sig med det samme.

I det snefyldte Manchester tog topholdet Manchester City imod gæsterne fra Fulham, og her spillede Sergio Agüero igen i et par Puma v1.11 i babyblå/slime grøn i mikrofiber, som faktisk går ganske godt i spænd med City-dragten. Agüero både scorede og lavede en assist i støvlerne, så mon ikke han har været godt tilfreds med sit valg? Bemærk i øvrigt Agüeros valg af mixed sole-knopper, som garanteret har været nødvendige i på den sneglatte grønsvær i det nordlige, snedækkede England.

Vi runder denne omgang af støvlespots af i Barcelona. Her ser vi endnu et succesfuldt produkt af catalenernes ungdoms-akedemi i form af Cristian Tello. Den unge spanier fik chancen fra start mod Real Sociedad, hvor han kvitterede med en den åbenende scoring efter blot 9 min. spil. Tello havde i aftens kamp iført sig Adizero F50 MiCoach Rød/Gul.

Hvad siger du til denne omgangs støvlespots? Mangler vi nogen? Del endelig din mening i vores altid levende debat herunder.