Puma er for alvor tilbage i kampen om overtaget på støvlemarkedet, og med et imponerende 2. halvår af 2011 er det tyske firma nu i den grad tilbage. Oplev de flotte fodboldstøvler her. Oplev mere på www.unisport.dk/puma

Puma begyndte nemlig i sommeren at lave aftaler med flere og flere spillere, og har samtidig lanceret to ny fodboldstøvler, som er virkelig lækre.

For markere det har vi lavet et kampagne-univers, hvor du kan se alle de lækre produkter, hente wallpapers til din computer og se flotte produtbilleder og -videoer.

Puma lavede et frækt move, da de i slutningen af 2011 underskrev en kontrakt med Cesc Fabregas, som er det nye ansigt for deres Puma PowerCat 1.12-støvle.

Fabregas spiller derfor nu i power-støvlen, som har de helt unikke 3D Power Shooting Technology-finner på vristen, som via en stor rebound-effekt giver et hårdere spark.

På den anden side af støvleskalaen byder Puma op til dans på letvægtermarkedet med deres Puma v1.11 og Puma v1.11 SL, som nogle af verdens skarpeste angribere bruger.

De superlette støvler er lavet til at give et godt tocuch på bolden, samtidig med at de giver dig mindre vægt at bære rundt på så du kan komme først på de vitale første 10 meter.

Det passer stjerner som Sergio Agüero og Radamel Falcao fremragende, og man ser derfor de to sydamerikanere i Pumas Velocity-støvler – hvor topmodellen SL blot vejer 152 gram!

Har du lyst til at se meget mere til Pumas to absolutte topstøvler, så klik dig forbi vores kampagneside, hvor du kan opleve de flotte produkter.

Hvilken støvle er mest dig, og hvad synes du om Pumas oprustning på spillersiden? Lad os vide din mening i boksen under nyheden.