Adidas har netop lagt godt i kakkelovnen til en af de mest spænende kampe i europæisk klubfodbold i år – nemlig Champions League-finalen, som spilles i Mücnhen. Traditionen tro kommer der en unik bold til finalekampen, og den har Adidas i dag løftet sløret for.

Selve bolden er princippet samme bold som der spilles med i turneringen i år, og det er derfor kun designet der er blevet lavet om – men som man siger; “never change a winning team”, skift aldrig ud på et hold der vinder.

Kvaliteten er naturligvis Adidas' højeste af slagsen, hvor den thermabondede overflade sørger for en rundere bold end nogensinde. Bolden har en fantastisk latex blære, som sørger for et perfekt opspring. Samtidig sikrer thermabonding-processen, at bolden optager meget lidt vand, og den har scoret topresultater i FIFA Approved-testen.

Samtidig er overfladen lavet med den såkaldte PVC-tekstur, som er små riller i bolden der gør, at spillerne kan gribe bedre i boldens overflade og dermed få et bedre og skarpere touch på bolden.

Adidas Champions League Finale 2012 München er en fodbold lavet til eliten og dig som vil have det bedste af det bedste. Et rigtig samlerobjekt, da der kommer en ny hvert år.

Som et lille sjovt twist melder Adidas ud, at vinderen af årets Champions League får retten til at spille med bolden i hjemmekampene i Champions League i hele den kommende sæson, så mon ikke vi kommer til at se meget mere til den?

Du kan naturligvis allerede nu forudbestille din Adidas Champions League Finale 2012 München lige her, og så har du dit eksemplar klar til finalen i maj.

Hvad synes du om den nye Adidas Champions League Finale 2012 München-bold? Er farverne seje, eller er de ikke lige dig? Skriv din kommentar i boksen herunder, hvor vi meget gerne hører fra dig.