Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af januar måneds konkurrence kåret – se hvem der er den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt til sine bedste tricks og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Emil Eland, som med sin gode anmeldelse af Nike T90 Laser IV fik givet et godt bud på, hvad han synes om Nikes angriberstøvler.

Vi ønsker Emil et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af februar måned, og så kan det være du står med gavekortet i starten af marts – hvem ved? Du kan uploade din egen video lige her og være med om gavekortet på 500 kroner.

Emils video kan du se lige her. Er du enig i hans anmeldelse af støvlerne, og har du måske endda selv spillet i dem? Del meget gerne din kommentar med os i boksen herunder billedet.