I weekendens Memory Lane tager vi et kig tilbage på Manchester Uniteds hjemmebanetrøje fra 2006/2007-sæsonen, og vil du se de flotte billeder af den stilede trøje, så kig med her.

I 2006 lancerede Nike en ny Manchester United hjemmebanetrøje, som tog udgangspunkt i nogle af klubbens gamle trøjer med et mere klassisk design.

Hjemmebanetrøjen var naturligvis rød, men havde fået en hvid v-hals krave, der var guldfarvet på indersiden. Ydermere var der guldstriber fra kraven og langs ærmets syning, hvilket gav et elegant look.

Manchester Uniteds logo blev også sat ind i et klassisk skjold med en hvid baggrund, som minder lidt om det skjold, klubben havde på deres Champions League-trøje i 1999 – og som også giver trøjen et klassisk udseende.

På ærmerne blev stilen også kørt helt ud med farverne, og der var således hvide ærmespidser med guldfarvet inderside.

På maven af trøjen kunne man finde Manchester Uniteds nye sponsor, amerikanske AIG. De havde taget over, da telegiganten Vodafone ikke ønskede at samarbejde med klubben mere efter Malcolm Glazers overtagelse i 2005, hvor man mistede tusinder af United-fans som kunder.

Nederst på trøjen er klubbens initialer, MUFC, broderet, også i guld, og her kan man også se den guldstribe, der er løbet hele vejen ned langs siden af hjemmebanetrøen.

2006/2007-trøjen var lavet af Nike Sphere Dry-materiale, som sørgede for at transportere sved væk fra kroppen og derfor holde trøjen let og relativt tør.

2006/2007-sæsonen blev en god en af slagsen for Manchester United, der hjemtog trofæet i den klassisk udseende trøje – og det var også sæsonen hvor man udklasserede AS Roma 7-1 på Old Trafford i Champions League.

Hjemmebanetrøjen her regnes af mange United-fans som en af de flottere hjemmebanetrøjer i noget tid – men er du enig, og synes du også godt om trøjen? Del meget gerne din mening om den med os i boksen under nyheden.

Trøjen er venligst udlånt af en medarbejder, og derfor ikke til salg