Mød Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra | Triple Black med 2,500 par på verdensplan

04.09.2017

Skrevet af Claus

Her til morgen lancerede Nike deres nyeste innovation, som giver et glimt af fremtiden på deres berømte Mercurial kollektion. Selvom den primære farvevariant er den sorte og orange, har Nike introduceret en anden udgivelse som fortjener mindst lige så meget opmærksomhed. Tjek den ud!

Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra er en Limited Edition lancering, som vi har mistænkt for at være lavet til, at vise nogle af de innovationer som Nike vil udnytte på deres VM 2018 fodboldstøvler. Test støvler er altid lavet i fuldstændig blackout og derfor var det kun rigtigt for Nike at gå sort på deres design, selv hvis disse støvler er det færdige produkt i sig selv.

2,500 par af Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor tilgængelig i triple-black og 1,500 par tilgængelig i den sorte/metallisk guld farvevariant. Skriv dig op for din chance til at købe dem her.

Fortsættes nedenfor.

De to forrygende nye farvevarianter er teknologisk set ens og vi har faktisk allerede lavet en omfattende teknisk gennemgang af Nike Flyknit Ultra. Mange vil være fristet til at kolde denne nye støvle en Superfly med en kortere sok, men det er helt sikkert ikke tilfældet. Hvis du er lidt at en støvle nørd og gerne vil vide præcis hvad der denne fodboldstøvle så avanceret, så klik på linket nedenfor og læs mere om hvordan Nike har modificeret det Flyknit der er brugt på støvlen.

Klik her og læs og se vores video om teknologien bag Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra.