Den længe ventede Puma King Finale SL har endelig set dagens lys. Den udødelige klassiker Puma King, har fået en teknologisk overhaling med optimeret fit og et betydeligt vægttab.

Efter flere måneders hemmelighedskræmmeri er den højst eftertragtede Puma King SL endelig landet. Vi har igennem de sidste måneder set flere appetitvækkere og smugkigs af denne letvægter.

Støvlen er blandt andet blevet spottet på fødderne af selveste Thierry Henry, efter hans tilbagekomst til Arsenal, hvor franskmanden bekskriver støvlerne som de bedste støvler han nogensinde har haft - hvilket må betragtes som en stor 'thumps up!' af en mand med Thierry Henry's kvaliteter.

Støvlens overdel består af et tyndt lag kængurulæder, hvilket skaber et utroligt tæt og lækkert fit, samtidig med at støvlen tilbyder en lav vægt og præcis boldføling til top-karakter.

Støvlens design er kendt og elsket af mange fans, da den tager udgangspunkt i den originale Puma King fra 1986, Mexico Finale. Puma har dog ved denne SL-model optimeret støvlens konstruktion og ladet den bære præg af den moderne teknologi vi kender fra i dag. Dette udsteder garant for at King SL holder fast i sin arv og stolte historie, der hører til King-navnet.

Puma King SL er udstyreret med Puma's succesfulde Aptolast, hvilket gør at støvlen tilpasser sig fodens naturlige form i takt med brug. Dette sikrer at støvlen gradvist vil sidde bedre og bedre på foden, samtidig med at den sidder tæt og støtter optimalt.

Støvlens knopper kender vi fra jubilæums-modellen Puma King XL, hvor vi ser vi ser de runde knopper. Hvilket også er set implementeret på nogle af Puma's andre støvler, på ønske af stjerner som Cesc Fabregas og Nigel De Jong.

Knopperne er udviklet til at distribuere trykket ved nedtrædning rundt på hele foden, som skaber den optimeret støtte og stabilitet som er et sononym med Puma King-kollektionen.

Puma King Finale SL kommer altså hele vejen rundt - med lav vægt på blot 220 gram, høj komfort og en boldføling udover det sædvanlige. Dette er også noget den danske Roda-angiber Mads Junker kan skrive under på, da han meldte følgende tilbage til Puma efter modtagelse "Ville blot lige sige det er en SUPER støvle i har sendt - Den føles lettere og blødere end den almindeling king og der var mål i den med det samme!

Bestil dit eget eksemplar af Puma King SL her for kun 1.869,- og få en helt unik fodboldstøvleoplevelse.

Hvad siger du til nye Puma King SL? Holder den i forhold til markedets andre SL-modeller og den originale Puma King? Del endelig din mening herunder.