AdiPURE kollektionen har stille og roligt indtaget positionen som en af de mest populære fodboldstøvler i læder. En kombination af komfort og lækkert touch har været kendetegnet for kollektionen. Nu har klassikeren taget endnu et skridt ind i det 21. århundrede, men giver ikke slip på hverken komfort eller touch.

AdiPURE-kollektionen har gennemgået en stor omvæltning fra den tidligere model. Men dermed ikke sagt, at Adidas har glemt, hvad støvlen står for. Man har nemlig holdt fast i at skabe en fodboldstøvle, som har en rigtig høj komfort, og gør det til en oplevelse af håndtere bolden.

Den nye adiPURE model har droppet at være endnu en i talrækken, og her derfor fået navnet Adidas adPURE 11Pro – og vores fotograf var med helt tæt på, da den flotte Adidas adPURE 11Pro Hvid/Sort landede på vores lager.

Spillet mellem hvid og sort er en klassiker på fodboldstøvler, og det moderne twist med lidt orange farve gør, at støvlerne ligner hvad der er; En topmoderne støvle med klassisk kvalitet. AdiPURE 11Pro er nemlig lavet af Taurus-læder, som både giver en god komfort og fremragende holdbarhed. Samtidig er den udstyret med Adidas' lette SprintFrame-sål, som sænker vægten og har fokus på fart og stabilitet – men støvlen har også en masse moderne funktioner.

En af de disse er MiCoach, som AdiPURE 11Pro er kompatiel med. Den lille MiCoach Speedcell-chip kan anbringes i sålen af 11Pro, hvor den vil ligge og tracke din bevægelse på fodboldbanen.

Herefter kan de indsamlede data uplaodes til Adidas' MiCoach-univers, hvor du både kan analysere dine anstrengelser samt dele resultater med venner – og endda sammenligne med de professionelle fodboldspillere!

Hvad synes om de nye Adidas AdiPURE 11Pro fodboldstøvler? Er udseendet noget for dig, og kunne du forestille dig at rocke dem på banen i forårssæsonen? Så del meget gerne din mening med os i boksen herunder nyheden. Er de hot eller not?