Forårs-sæsonen nærmer sig med hastige skridt for hele fodbolddanmark, og hvis du er en af mange som skal opdatere fodbold-kollektionen til dig selv eller såmænd hele holdet, er det værd at kigge nærmere på vores store udvalg af Kappa træningstøj.

Italienkse Kappa forbindes af mange med elegance, finesse og sans for detalje. Dette kommer ofte til udtryk igennem et gennemført og stilrent design.

Blandt vores store sortiment finder du flere af Kappas træningskollektionen som besidder netop disse kvaliteter.

Samtidig med at du kan opnå besparelser på helt op til 69%, på kortærmede og langærmede spilletrøjer, kan du også få hele sæt hvor du får matchende shorts med.

Kombat-kollektionen er Kappas tætsiddende topmodel, i den velkendte kombatkvalitet som er fremstillet i 90% polyester og 10% elastan. Yderligere kan der i sættet fås shorts af samme kollektion til blot 199,-.

Foruden Kombat-kollektionen har mærket et glimrende alternativ i form af Striped-serien, som grundlæggende har den samme opbygning, dog som navnet angiver, et stribet design. Her er det som med kombat-kollektionen også muligt at få et sæt med en fordelagtig besparelse.

En kollektion som her i Danmark vil opnå mange genkendende blikke, er Plain-kollektionen som vi tidligere har set F.C. København optræde i, i europæisk sammenhæng.

Modellen besidder en moderigtig v-hals, samt store Kappa-logoer på skulderen. Her medfølger der også shorts af samme kollektion, til en pris af 249,-.

En anden model som vi har set københavnerne optræde i tidligere er serien ved navn Euro Kombat, som Roma ligeledes er set i. Denne er på samme vis med store synlige Kappa logoer og er tilsvarende kvalitet som mærket tilbyder de proffesionelle klubber.

Den sidste model blandt kollektionerne er Clone-serien som igennem sit simple og stilrene design er i adeles høj kurs hos mange klubber og foreninger rundt omkring i landet.

Alle disse modeller kan fås i lange såvel som kortærmede versioner, hvilket gør mulighederne uendelige. Du kan selvfølgelig se hele vores træningstøj-kollektion, og selv finde din favorit blandt udvalget.