I en overraskende aftale har Puma sikret sig rettighederne til at designe US Città di Palermos trøjer fra den næste sæson, og samtidig endda sikret sig licensen til den ikoniske klubs brand.

Puma vil derfor være ansvarlig for at designe, udvikle og producere Palermos spille- og trænings- og fritidstøj samt naturligvis fantøj, hvilket de vil starte med at gøre fra sæsonen 2012/2013, altså fra sommeren i år.

Andrea Rogg, General Magaer i Puma Italien, siger om aftalen, at: “Vi er enormt tilfredse med at være blevet enige med Palermo Football Club, en prestigefuld klub, som udover holdets store historie i italiensk fodbold samtidig deler Pumas værdier, interesse og kærlighed for sporten.”

Samtidig bekræfter Rinaldo Sagramola fra Palermo, den nye aftale, og sagde; “Vi er stolte af at indgå i dette samarbejde med Puma, og ser frem til at arbejde sammen med dem fra 2012/2013-sæsonen. Puma har masser af erfaring med at udvikle fodboldudstyr af højeste kvalitet samt salg og distribution af licenserede produkter, så dette partnerskab er bestemt et der vil komme Palermo til gode de mange kommende år”

Dermed har Puma fået endnu en klub under sine vinger, og man må sige at de tyske sportsgiganter er godt i gang med at ruste op, både på klub- og spillersiden. Således har Puma stjerner som Sergio Aguero, Yaya Toure, Samuel Eto'o, Cesc Fabregas og Gianluigi Buffon i deres stald.

Er du Palermo-fan, og glæder du dig til at se den nye sæsons trøjer? Efterlad gerne en kommentar under nyheden, hvor vi meget gerne hører dit input.