Da vi sidste år fik forskelligt farvede snørebånd ind, var de en stor succes, og nu er der kommet friske forsyninger i form af både en ny model samt naturligvis nye, friske farver. Så er du ude efter at pimpe dine fodboldstøvler, så læs videre

Der er efterhånden rigtig mange, der gerne vil sætte et personligt præg på sine fodboldstøvler, og det kan man gøre med både UNIiD, men også med et par nye snørebånd i en anden farve end den, der følger med støvleparret som udgangspunkt.

Det synes vi er en rigtig god ide, og derfor har vi fået endnu flere af de ultrapopulære, farvede snørebånd fra Mr. Lacy snørebånd på lager igen, så du kan matche dine snørebånds farve med dine støvler på en helt ny måde.

Snørebåndende kommer i farverne grøn, rød, neongul, blå, orange, lilla og hvid, og der er derfor farver til alle behov. Snørebåndene er runde, og kan derfor bruges til stort set alle støvler på markedet, samtidig med at de er 130 cm lange, således at man også selv kan tilpasse størrelsen.

For at give en lille ide om, hvordan snørebåndende kan bruges, har vi lavet et par eksempler, så du får en ide om enten hvor elegant eller vovet du kan få dine støvler til at se ud.

Der er altså en masse forskellige kombinationsmuligheder, og dermed kan du skabet dit helt eget støvleudtryk med den farve du synes passer bedst - skal det være farverigt og vovet, eller skal stilen holdes afdæmpet og som kompliment til støvlens accentefarver? Du bestemmer.

De flotte og farverige Mr. Lacy snørebånd kan du få med for kun 29 kr., og kan på den måde få et helt nyt look til dine støvler. Hvad synes du om ideen med at pimpe sine støvler op med snørebånd – og hvilken farve kan du bedst lide? Giv dit besyv med i boksen herunder.