Iker Casillas har lavet et overraskende sponsorskifte fra det engelske mærke Reebok, og skal fremover sponsores af Reeboks moderfirma, tyske Adidas.

Efter at have stået i støvler og handsker fra Reebok i over 11 år skal den spanske keeper nu til at stå i Adidas' udstyr i stedet – og altså i stedet blive ved med at sætte rekorder for Spanien og Real Madrid i det tyske mærke.

Den første udmelding er, at Casillas til at starte med skal spille i Adidas Predator AdiPower samt benytte deres Adidas Response-handsker, indtil han får sin egen kollektion efter EM i Polen og Ukraine.

Casillas annoncerede det bemærkelsesværdige skifte på sin Facebook-side, hvor han kaldte det en “speciel dag”, hvor han blev del af en helt nye familie. Casillas sagde også Reebok tak for mange år fyldt med minder og et godt samarbejde.

Selve skiftet vil nok blive anset som et kæmpe scoop for Adidas – ikke nok med at Casillas er en af de bedste målmænd i verden, så er han også anfører for både Spanien og Real Madrid, der begge også spiller i Adidas. Dermed har Adidas i sandhed en ambassadør, når begge hold spiller.

Samtidig betyder Casillas' skifte, at Reebok snart har trukket sig helt væk fra fodboldmarkedet, og de har efterhånden kun Ryan Giggs tilbage i stalden af store profiler – men spørgsmålet er så, hvor længe waliseren bliver ved at spille i Reebok endnu, og om han også skal lave et skifte til Adidas?

Hvad synes du om den spanske anførers skifte til Adidas, og glæder du dig til at se ham i de tre striber? Giv meget gerne dit besyv med i boksen herunder.